Chestiunea finkler

scrisa de Howard Jacobson

Chestiunea finkler de Howard Jacobson Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Chestiunea finkler 24.5 lei *
Chestiunea finkler 26.94 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Howard Jacobson
Traducator (i): Carmen Bourceanu
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 9786066091220
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Julian Treslove, un fost producator de radio la BBC, si Sam Finkler, un cunoscut filosof evreu, scriitor si vedeta de televiziune, sunt prieteni vechi. In pofida unei relatii tensionate si traiului foarte diferit, cei doi n-au pierdut legatura - si nici cu fostul lor profesor, Libor Sevcik, un ceh intotdeauna mai ingrijorat de restul lumii decat de treaba lui. Acum, atat Libor, cat si Finkler sunt vaduvi si impreuna cu Treslove iau masa in spatiosul apartament al lui Libor din centrul Londrei. Este o seara dulce-amara in care fiecare protagonist isi aminteste de vremurile in care iubeau, inainte de a deveni tati, inainte de despartiri, inainte de a trai cu frica in san pentru ce ar putea pierde. E mai bine oare sa treci prin viata fara sa cunosti fericirea chiar deloc? Treslove descopera ca nu are lacrimi indeajuns pentru tot ce au pierdut prietenii sai. Si, ca in fiecare seara, exact la ora 11.30, in drum spre casa, ezita un moment in fata ferestrei unui magazin de viori, moment in care este atacat. Acest atac schimba totul.


Carti similare cu Chestiunea finkler

Eroii

Eroii

de Stephen Fry

mai mult
Prometeu si pandora

Prometeu si pandora

de Mihai Cimpoi

mai mult



Recenzii

MissValery MissValery pe 2012-07-10 00:16:16 Rating:

Chestiunea Finkler este o carte despre tot si despre nimic. Cu greu mi-as gasi cuvintele daca ar trebui sa rezum subiectul romanului lui Howard Jacobson, dar lipsa (aparenta) a unui fir narativ nu ingreuneaza lectura.

Pentru aceasta, tot meritul ii revine autorului si stilului sau de a scrie, inteligent si cu tuse umoristice fine. Astfel, desi destul de greoi (asa cum...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

MissValery
Recenzii: 91
Carti citite: 157