Unde sunt? > Acasa > Carti > Chick lit > Clubul privat

Clubul privat

scrisa de Leonie Fox

Clubul privat de Leonie Fox Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Clubul privat 23.1 lei *
Clubul privat 24.56 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Leonie Fox
Traducator (i): Mihaela Negrila
Numar de pagini: 432 pagini
ISBN: 978-973-46-2189-7
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Selectul Club privat al lui Leonie Fox ofera o imagine mai putin cunoscuta a unei lumi pline de surprize, in care, printre copii, amante, droguri si competitii, isi duc viata celebritatile lumii sportive britanice.

Cu umor si ironie, Leonie Fox ne initiaza in secretele vietii mondene britanice prin povestile a patru prietene, fiecare dintre ele descoperind un alt aspect al vietii Clubului. Marianne, o femeie superba in varsta de cincizeci de ani, vaduva traind a doua tinerete din averea lasata de sot, se lupta sa nu cada a doua oara in plasa barbatilor. Laura, sotie de jucator de golf profesionist si mama a doi copii, traieste o adevarata drama cand afla de inclinatiile sexuale ciudate ale sotului, de consumul ocazional de droguri, de amanta si de aventurile care nu sunt intotdeauna lipsite de urmari. Keeley, cea mai lipsita de scrupule dintre fetele care isi traiesc viata in sclipitorul club, este o tanara, fost fotomodel, in varsta de 27 de ani, care nu se da in laturi de la nimic pentru a‑si permite in continuare ceasurile Cartier cu diamante si hainele unicat. Intretine simultan relatii cu barbati care ii acorda unele privilegii si nu se da in laturi sa fure haine de firma pentru a le vinde apoi pe eBay. Cindy, cea mai echilibrata dintre cele patru prietene, este si singura cu un sot ca la carte si o cariera de designer de interior, care ii permite sa se tina la distanta de viata trepidanta a clubului. Desi foarte diferite, cele patru prietene se regasesc atunci cand isi impartasesc dramele si bucuriile pe care le ofera aceasta lume in miniatura a Clubului privat.

„Daca dai deoparte ceasurile Cartier, diamantele si hainele de nurca, descoperi cu uimire o viermuiala intriganta, plina de hatisuri si susoteli malitioase, cu femei superbe si barbati plini de complexe: aceasta e lumea din care Leonie Fox isi aduce personajele.” (Publishers Weekly)

„Distractie, decadentism, sex, droguri, barfe, fotomodele – o stralucitoare cutie a Pandorei, pe care Leonie Fox o desarta fara complexe in Clubul ei privat.” (Booklist)


Carti similare cu Clubul privat

Jurnalul lui bridget jones

Jurnalul lui bridget...

de Helen Fielding

mai mult
Goana dupa cumparaturi la NewYork

Goana dupa cumparaturi...

de Sophie Kinsella

mai mult
Dragostea nu-i de mine

Dragostea nu-i de mine

de Federica Bosco

mai mult



Recenzii

PaulyPinky PaulyPinky pe 2015-04-12 18:03:44 Rating:

Clubul privat, scris de Leonie Fox inspira o libertate a desfranarii mintale . Este o carte pe care daca pui mana nu te mai poti dezlipi ,are acel ceva special care te obliga sa sa intorci fiecare pagina citind ,citind si citind .
Pot spune ca este una dintre cele mai bune carti care le-am citit .
Descrierea pe care o face autoarea personajului Marianne imi duce gandul la una dintre...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

PaulyPinky
Recenzii: 1
Carti citite: 31