Intre doua avioane

scrisa de Cynthia Langston

Intre doua avioane de Cynthia Langston Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Intre doua avioane 4.64 lei *
Intre doua avioane 5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Cynthia Langston
Traducator (i): Madalina Tureatca
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 978-973-689-320-9
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Intre doua avioane a intrat inca de la aparitie in topul Hot Beach Read al Star Magazine si, datorita succesului fulminant la public, continuarea romanului urmeaza sa apara cat de curand.

Fiindca nu-i tocmai ceea ce se cheama o fashionista, Lindsey Miller e de-a dreptul socata cand i se ofera un job de vis: sa scrie un newsletter pentru o agentie specializata in „vanarea trendurilor“ pe cele doua coaste ale Atlanticului. intr-o clipa, viata i se da peste cap – zboara saptamanal intre New York si L.A. ca sa descopere ce e in si ce e out in moda, bate cele mai in voga cluburi in cautare de trendsetters si ia pulsul strazii in cele doua mari capitale ale sicului. si, in vreme ce electrizantul Manhattan i-l scoate in cale pe brokerul de pe Wall Street Victor Ragsdale, insorita Californie iese la inaintare cu Danny Wynn, un surfer bronzat, cu cei mai incredibili ochi albastri. Cum sa se imparta biata Lindsey intre cele doua vieti si care dintre cei doi barbati o fi oare Mister Right?


Carti similare cu Intre doua avioane

Pentru ca-si permite

Pentru ca-si permite

de Bridie Clark

mai mult
Celebritate pentru o cauza nobila

Celebritate pentru o...

de Helen Fielding

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Emma Swinter
Recenzii: 0
Carti citite: 9

karla
Recenzii: 0
Carti citite: 29