Jurnal din viitor

scrisa de Mihai Gainusa

Jurnal din viitor de Mihai Gainusa Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Jurnal din viitor 17.9 lei *
Jurnal din viitor 20.93 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Mihai Gainusa
Numar de pagini: 176 pagini
ISBN: 978-606-579-300-2
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Lui Mihai Gainusa ii place sa povesteasca. Dupa Trialoguri carcotase (2003), Cotcodaceli (2004), Fara cap si fara coada (2007), Povestiri mortale (2009) si Scandura de frizerie (2009), noua carte a autorului ne plimba la malul Marii Egee, la Genova, la Londra si in alte locuri. Jurnal din viitor ne spune povesti cu personaje si intamplari de tot rasu’-plansu’. Mama Medusa, doamnele din Ribauville sau Omul-Indicator sunt cativa dintre protagonistii unei proze pline de umor, dar strabatute de o tristete discreta.

„Tragediile ocupau spatii mai ample in jurnalele mele, am vazut. Povesteam pe doua–trei pagini cum am petrecut la aniversari, purtand coifuri colorate, avand sampanie pentru copii si impresionante cantitati de dulciuri, cu bucuria pe care-o impartaseam jurnalului ca am crescut mai mare c-un an. Dar cel mai mult ma impresionau tragediile. Ale mele, cele vazute sau inchipuite.“ - Mihai Gainusa


Carti similare cu Jurnal din viitor

In ce merde te baga dragostea

In ce merde te baga...

de Stephen Clarke

mai mult
Domnisoara aviara

Domnisoara aviara

de Cornel Udrea

mai mult
Aristotel si furnicarul merg la washington

Aristotel si...

de Cathcart & Klein

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!