Un englez amorezat. Dragostea in Franta profunda

scrisa de Michael Sadler

Un englez amorezat. Dragostea in Franta profunda de Michael Sadler Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Un englez amorezat. Dragostea in Franta profunda 16.8 lei *
Un englez amorezat. Dragostea in Franta profunda 18.48 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Michael Sadler
Traducator (i): Irina Negrea
Numar de pagini: 216 pagini
ISBN: 978-973-50-3335-4
Anul aparitiei: 2012
Descriere: In chestiuni de pat si de alcov, alternativa englezilor la sex e sticla cu apa calda. Asa spune o vorba veche. Haladuind prin Paris sau prin Franta profunda, Michael Sadler se pregateste sa contrazica prejudecata dupa care britanicii privesc dragostea ca pe o distragere a atentiei de la fotbal, bere si placinta cu rinichi. Mai cu seama ca soarta i-o scoate in cale pe Lou Charpin, une belle française care aduna cate ceva din Jeanne Moreau, Catherine Deneuve si Sophie Marceau la varsta optima. Dupa concursuri de mancat carnati si participari involuntare la greve, un imbroglio romantic? Pourquoi pas? In a treia si ultima parte a odiseei franceze, eroul se convinge pe propria piele ca „amorul e un lucru foarte mare“, chiar daca asta inseamna gelozie, frustrari si neintelegeri. Le rosbif se viseaza Romeo si se straduieste sa puna semnul egalitatii intre orgoliul falic si cocosul galic. Sau invers.


Carti similare cu Un englez amorezat. Dragostea in Franta profunda

Papagalul lui flaubert

Papagalul lui flaubert

de Julian Barnes

mai mult
Wilt haihui

Wilt haihui

de Tom Sharpe

mai mult
Eroii

Eroii

de Stephen Fry

mai multRecenzii

MissValery MissValery pe 2012-07-16 00:09:34 Rating:

Ultima parte din trilogia rosbifului (asa cum imi place mie sa ii zic) este, de departe, cea mai melancolica. Autorul isi pastreaza umorul cu care ne-a obisnuit din celelalte doua carti, dar parca se simte ca peripetiile galice se apropie de sfarsit.

Amorul, chestiune in care francezii sunt experti, nu putea sa scape de sup lupa lui Michel Sadler. Asa ca aceasta carte,...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

MissValery
Recenzii: 91
Carti citite: 157