Alte motive pentru a zambi

scrisa de Zig Ziglar

Alte motive pentru a zambi de Zig Ziglar Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Alte motive pentru a zambi 14 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Zig Ziglar
Numar de pagini: 216 pagini
ISBN: 978-973-669-317-5
Anul aparitiei: 2007
Descriere: O sursa motivationala!

Cartea lui Zig Ziglar cuprinde anecdote pline de umor, povesti semnificative din viata sa si a altora, precum si citate incarcate de semnificatii, vorbe scrise sau rostite de personalitati din diverse domenii. Toate acestea sunt destinate construirii unei viziuni optimiste despre viata si despre relatiile dintre oameni, conducand – pentru cei care vor sa traiasca in mod armonios – la integritate personala si la invingerea tuturor adversitatilor.
Cu totii avem nevoie de incurajare si motivare, fie ca e vorba de a intampi-na o noua zi plini de energie si de ganduri bune, fie ca dorim un moment linistit de introspectie inainte de a merge la culcare. Alte motive pentru a zambi reprezinta o sursa motivationala, de incurajare, care ne poate oferi, pe langa un zambet, si forta de a ne confrunta cu propria existenta de pe pozitiile unui om inarmat cu rabdare, seninatate si umor.


Carti similare cu Alte motive pentru a zambi

TED Talks. Ghidul oficial TED pentru vorbit în public

TED Talks. Ghidul...

de Chris Anderson

mai mult
Tu esti solutia. O aventura AO

Tu esti solutia. O...

de Mark Victor Hansen, Bill Froehlich

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!