Pe culmile succesului

scrisa de Zig Ziglar

Pe culmile succesului de Zig Ziglar Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Pe culmile succesului 13.8 lei *
Pe culmile succesului 20 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Amaltea
Autor (i): Zig Ziglar
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Cel mai convingator si mai apreciat orator al timpurilor noastre, Zig Ziglar, a conceput manualul care va ajuta sa va examinati mintea si spiritul, pentru a elimina "gandirea imbacsita" si a evita "impietrirea atitudinii".
Ziglar ne ofera, fara rezerve, crezul sau imbatabil: Puteti avea tot ce va doriti in viata daca va ajutati semenii sa-si vada visurile implinite.
Filozofia de viata a unuia dintre cei mai cunoscuti autori motivationali, talmacita in nenumarate limbi straine si renascuta de peste cincizeci de ori de sub tipar, este expusa cu minutiozitate si sustinuta de exemple graitoare, menita fiind sa explice pas cu pas formula deja verificata a evolutiei individuale si a succesului personal.
Lectura va dezvalui importanta unor trasaturi valoroase precum cinstea, loialitatea, credinta, integritatea si caracterul personal, va lamuri valoarea unei imagini de sine favorabile si va da la iveala trucurile despre cum o putem dobandi. Va revela, de asemenea, motivul pentru care obiectivele personale joaca un rol esential in obtinerea succesului si ii va invata pe cititori cum sa-si stabileasca si sa-si realizeze propriile obiective, dar si sa cultive relatii sanatoase cu semenii lor.
Succesul nu este o destinatie, ci o calatorie, si acum va puteti bucura de fiecare pas.


Carti similare cu Pe culmile succesului

Imunodeficienta psihoafectiva si comportamentala in raport cu hiv/sida

Imunodeficienta...

de Doina Usaci

mai mult
Limbajul trupului in dragoste

Limbajul trupului in...

de Barbara Pease, Allan Pease

mai mult
Ferestre catre copiii nostri

Ferestre catre copiii...

de Violet Oaklander

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!