Autobiografia unui mistic nonconformist

scrisa de Osho

Autobiografia unui mistic nonconformist de Osho Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Autobiografia unui mistic nonconformist 28.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Mix
Autor (i): Osho
Numar de pagini: 372 pagini
Anul aparitiei: 2002
Descriere: Osho a fost intrebat de multe ori de ce nu si-a scris autobiografia, sau de ce nu a dat macar interviurile necesare pentru ca altcineva sa scrie istoria vietii sale. El obisnuia sa respinga aceste intrebari printr-un gest al mainii. "Adevarurile supreme sunt importante, spunea el, nu taieturile din ziare care ne alcatuiesc istoria". si adauga ca biografia sa se ascunde in spatele sutelor de volume de discursuri publicate si in felul in care transforma viata celor care erau aproape de el.
Mintea omului este insa astfel structurata incat simte nevoia sa descopere rostul evenimentelor care se petrec in timp. Noi vrem sa intelegem contextul si dorim sa ne convingem ca intelegem "ce se petrece" - mai ales daca faptele par contradictorii, uluitoare, neobisnuite.
Aceasta carte nu isi propune sa fie - si nici nu ar putea fi, dat fiind subiectul abordat - un raspuns Ia intrebarea "Cine este Osho?". Ea este mai degraba o calauza care ne conduce catre raspunsul la aceasta intrebare, deopotriva in contextul atemporalului si in cel al timpului, din perspectiva "fiintei", dar si a "faptelor". La urma urmei, spunea Osho, noi nu vom putea afla cine este el pana cand nu vom afla cine suntem noi. El ne-a provocat si ne-a invitat sa invatam din viata lui orice dorim, spunandu-ne deschis ca singurul sau rost a fost indicarea directiei in care, mergand, putem afla mai multe despre noi insine.


Carti similare cu Autobiografia unui mistic nonconformist

Jurnalul unui geniu

Jurnalul unui geniu

de Salman Rushdie

mai mult
Rafa. povestea mea

Rafa. povestea mea

de Rafael Nadal, John Carlin

mai mult
Dulcele bar

Dulcele bar

de J.R. Moehringer

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!