Intoarcerea catre sine

scrisa de Osho

Intoarcerea catre sine de Osho Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Mar
Autor (i): Osho
Numar de pagini: 200 pagini
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Se pune intrebarea: este oare iluminarea ceva ce trebuie realizat, atins, atins, dorit cu ardoare? Daca-i asa, atunci trebuie sa existe practici, discipline, ritualuri si o multime de alte lucruri. Milioane de oameni au ratacit in cautarea iluminarii. Buddha este prima fiinta umana care a spus ca totul este absolut arbitrar, ca de fapt nu trebuie sa mergi nicaieri. Iluminarea este insasi natura ta.

Constiinta este cea cu care esti construit; aceasta casa, acest trup nu esti tu. Nici aceasta minte nu esti tu. Si nu e mare lucru sa te detasezi si sa privesti cum iti functioneaza mintea, sa te detasezi si sa privesti gesturile trupului. Acest observator este realitatea ta, adevarul tau. E deja acolo, deci nu-l cauta in alta parte. Il vei gasi de fiecare data acum si aici. Acum este timpul si aici e spatiul. Daca poti fi acum aici, esti un Gautama Buddha.

Cuprins:

Golul. Gazda absoluta
Moralitatea: nimic altceva decat iluzie
Mergi inainte fara grija
Iluminarea este calea catre extinctie
Meditatia, metoda marii eliberari
Zacand sub mare indoiala, se afla maretul sandori
Neantul este fata ta originara
Indeplinindu-ti conditia de Budha acolo unde esti.


Carti similare cu Intoarcerea catre sine

Misterul regelui. Despre scris

Misterul regelui....

de Stephen King

mai mult
Zece materiale minune

Zece materiale minune

de Mark Miodownik

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!