Unde sunt? > Acasa > Carti > Romane istorice > Husarul

Husarul

scrisa de Arturo Perez-Reverte

Husarul de Arturo Perez-Reverte Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Husarul 15.4 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Arturo Perez-Reverte
Traducator (i): Mihai Cantunari
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 973-46-0252-7
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Primul roman al lui Perez-Reverte il are ca protagonist pe Frederic Gluntz, sublocotenent in randul trupelor napoleoniene care invadeaza Spania. Proaspat iesit de pe bancile scolii, Frederic este animat de idealuri nobile si de setea de glorie, dorindu-si cu ardoare sa intre in lupta pentru a fi remarcat de tovarasii de regiment si de superiorii sai. Curand insa visele sale eroice se spulbera: tanarul ofiter trebuie sa infrunte razboiul real, complet diferit de cel pe care si-l inchipuise, si niste dusmani nevazuti – propriile slabiciuni si temeri. Mai mult decat o poveste de razboi, Husarul este o meditatie profunda asupra conditiei omului pus in situatii-limita.

„O splendida naratiune despre demitizarea razboiului si moartea eroismului, in plina epoca napoleoniana.” (Rafael Conte)


Carti similare cu Husarul

Onorabila Venetiana

Onorabila Venetiana

de Rosa Ventrella

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!