Clubul dumas

scrisa de Arturo Perez-Reverte

Clubul dumas de Arturo Perez-Reverte Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Arturo Perez-Reverte
Traducator (i): Mihai Cantunari
Numar de pagini: 496 pagini
ISBN: 973-681-567-6
Anul aparitiei: 2004
Descriere: Lucas Corso, eroul romanului „Clubul Dumas”, este un vanator de carti rare care ar face orice pentru o editie princeps. Cand, in casa unui anticar bogat se descopera un capitol din manuscrisul original al „Celor trei muschetari” de Alexandre Dumas, Lucas Corso este rugat sa verifice autenticitatea acestuia. Printre incunabule nepretuite, colectionari obsedati, adoratori ai diavolului si femei fatale, eroul nostru se vede aruncat in mijlocul unor aventuri care de care mai trepidante.

„Un roman savuros pentru toti iubitorii de aventuri, labirinturi gotice, carti rare si mister.” (Los Angeles Times)

„Arturo Perez-Reverte s-a revelat ca un impatimit de literatura, de istorii trepidante, hranit cu stranii cunostinte, cu nenumarate lecturi, cu carti vechi si romane foileton din secolul al XIX-lea. «Clubul Dumas» este o carte excelenta pentru cei dornici deopotriva de evadare si de cultura.” (Rafael Conte)


Carti similare cu Clubul dumas

Fata si marea

Fata si marea

de Maureen Johnson

mai mult
Ciresarii (vol. 3) - roata norocului

Ciresarii (vol. 3) -...

de Constantin Chirita

mai mult
Sabia magica

Sabia magica

de Marcus Sedgwick

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!