Viata cea noua

scrisa de Orhan Pamuk

Viata cea noua de Orhan Pamuk Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Viata cea noua 21 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Orhan Pamuk
Traducator (i): Luminita Munteanu
Numar de pagini: 304 pagini
ISBN: 978-973-46-1951-1
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Editia a doua, revazuta

"Un roman care naste obsesii. Imaginati-va ca Borges ar fi scris scenariul filmului Suspecti de serviciu... aveti in fata rezultatul. ” (The Guardian)

"De-abia cand am ajuns sa-mi scriu cartile, am inceput sa inteleg ce inseamna autenticitatea sau periferia in literatura. Ca sa scrii bine, trebuie sa devii constient de ranile sufletului, si fiecare om isi poarta propriile rani. De aici si credinta copilareasca, oarba ca ar trebui sa fim intelegatori unii cu ceilalti.” (Orhan Pamuk)

„Un roman nou, ametitor, parca rasarit din indoielile ce-l macina pe Borges si calauzit de lirismul vioi al lui Gabriel Garcia Marquez.” (Wall Streeet Journal)

„Elaborat si dinamic, acest clarobscur fictional urmareste amestecul de culturi, de Occident si Orient, si adauga un capitol stralucitor in enigma identitara pe care, prin romanele sale, Orhan Pamuk isi propune sa o orchestreze.” (Kirkus Reviews)


Carti similare cu Viata cea noua

Identitatea

Identitatea

de Milan Kundera

mai mult
Palomar

Palomar

de Italo Calvino

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!