Operatiunea shylock

scrisa de Philip Roth

Operatiunea shylock de Philip Roth Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Operatiunea shylock 16.1 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Philip Roth
Traducator (i): Anca Dan
Numar de pagini: 544 pagini
ISBN: 978-973-46-0715-0
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Romanul Operatiunea Shylock, „confesiunea lui Philip Roth”, are ca protagonist un scriitor care se intampla sa se numeasca Philip Roth si care, dupa ce isi revine dupa o cadere nervoasa, descopera ca altcineva i-a furat identitatea si se foloseste cu succes de ea in Israel. Confruntarea dintre cei doi Philip Roth formeaza intriga romanului, care se ramifica ulterior, implicandu­i pe amandoi in politica Israelului si in dezbaterile privind viitorul evreilor si examinand, totodata, problema identitatii, a dublului si a consecintelor neprevazute ale artei.

„Operatiunea Shylock este un stralucit roman de idei... In el Roth si-a exploatat mai bine ca niciodata geniul literar.” (The Nation)

„Operatiunea Shylock, un roman subtil, comic si nervos, nu este o simpla antologie a subiectelor favorite ale romancierului, ci o enciclopedie cuprinzatoare... Din mainile pricepute ale lui Roth nimic nu iese mai bine ca excesul.” (Observer)

„Nimeni nu egaleaza geniul comic al lui Roth ori amploarea imperativului sau moral.” (The Boston Globe)


Carti similare cu Operatiunea shylock

Povestiri africane

Povestiri africane

de Doris Lessing

mai mult
Stoner

Stoner

de John Williams

mai mult
Pétronille

Pétronille

de Amelie Nothomb

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!