Splendida cetate a celor o mie de sori

scrisa de Khaled Hosseini

Splendida cetate a celor o mie de sori de Khaled Hosseini Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Splendida cetate a celor o mie de sori 23.99 lei *
Splendida cetate a celor o mie de sori 26.86 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Niculescu
Autor (i): Khaled Hosseini
Numar de pagini: 400 pagini
ISBN: 978-973-748-374-4
Anul aparitiei: 2008
Descriere: În acelaşi stil fermecător, inconfundabil care a făcut din Vânătorii de zmeie (Ed. Niculescu, 2007) un bestseller internaţional, Khaled Hosseini spune în Splendida cetate a celor o mie de sori povestea unei iubiri coborâte parcă din vechile poeme persane, a unei prietenii care nu se dă în lături de la sacrificiul suprem şi a unui oraş care, în ciuda tuturor vicisitudinilor, se încăpăţânează să renască din propria-i cenuşă. În timp ce pe fundal se derulează evenimentele care au marcat istoria Afganistanului în ultimii treizeci de ani – ocupaţia sovietică, jihadul dus împotriva ei, războiul civil şi teroarea instaurată de regimul taliban –, două femei cât se poate de diferite descoperă cât de mare este puterea dragostei şi ce orori pot fi îndurate în numele ei.

Splendida cetate a celor o mie de sori a ocupat primul loc pe lista de bestselleruri a prestigiosului The New York Times Book Review şi a fost tradusă în peste 35 de limbi.


Carti similare cu Splendida cetate a celor o mie de sori

Incest

Incest

de Christine Angot

mai mult
New York. Pasiuni ascunse (vol 1)

New York. Pasiuni...

de Rodica Mijaiche

mai mult
Mirosul lumii

Mirosul lumii

de Radhika Jha

mai multRecenzii

cornelia.popa cornelia.popa pe 2017-07-14 07:46:56 Rating:

Cu siguranță ai avut și tu momente când ți-ai dorit să fii altcineva, făcând altceva, altundeva. Toți avem momente de genul. Da, momente când nu suntem mulțumiți de prezent și ne gândim cum ar fi fost dacă totul s-ar fi petrecut altfel. Ei bine, pentru astfel de stări e numai bună cartea lui Hosseini. De ce? Pentru că e ca un duș rece ce te trezește din datul cu presupusul și te face să...

Citeste mai mult

simsim simsim pe 2013-01-13 21:59:50 Rating:

Miriam este fiica ilegitimă a lui Jalil, un om foarte bogat din oraşul Herat care mai are 3 soţii legitime şi nouă copii. Acesta o vizitează o dată pe săptămână şi îi aduce mici daruri iar ea nu realizează că tatăl ei nu acceptă ca pe ceilalţi copii. Când împlineşte 15 ani, merge în oraş pentru a-şi căuta tatăl care-i promisese că o va duce la film. Acesta refuză să o primească în casa...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Corina
Recenzii: 0
Carti citite: 17

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135