Suma zilelor

scrisa de Isabel Allende

Suma zilelor de Isabel Allende Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Suma zilelor 23.8 lei *
Suma zilelor 24.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Isabel Allende
Traducator (i): Cornelia Radulescu
Numar de pagini: 312 pagini
ISBN: 978-973-689-392-6
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Suma zilelor reprezintă continuarea volumului Paula. Dacă Paula este un cutremurător jurnal al unei mame care-şi pierde fiica, Suma zilelor recompune, cu francheţea, umorul şi pasiunea caracteristice scrierilor lui Isabel Allende, istoria recentă a familiei sale greu încercate.

În Suma zilelor, Isabel Allende-scriitoarea părăseşte teritoriul ficţiunii, pentru a depăna un nou capitol al tulburătoarei sale istorii personale. Isabel Allende-mama rememorează pentru fiica ei, Paula, căreia nu a încetat să îi vorbească în clipele de răgaz, cei treisprezece ani scurşi de la despărţirea lor. California, locul unde scriitoarea crezuse că şi-a găsit echilibrul, dar unde asistase neputincioasă la agonia Paulei, diagnosticată cu porfirie, devine scena dificilului proces de reacomodare cu firescul. Înconjurată de acum de copii şi nepoţi, de prieteni dragi şi mereu alături de soţul ei, Isabel Allende recompune imaginea unei familii deloc perfecte, dar cu atât mai umane, şi a unei iubiri care a trecut prin nenumărate încercări, fără ca tragediile să-i stingă flacăra. Din suma zilelor consemnate aici, Allende desprinde un imn închinat vieţii şi dragostei.


Carti similare cu Suma zilelor

27 de pași

27 de pași

de Tibi Ușeriu

mai mult
Un fel de jurnal (1973-1981)

Un fel de jurnal...

de Matei Calinescu

mai mult
Povestea vietii mele

Povestea vietii mele

de Benjamin Franklin

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!