Evadari din iubire

scrisa de Bernhard Schlink

Evadari din iubire de Bernhard Schlink Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Bernhard Schlink
Traducator (i): Herta Spuhn
Numar de pagini: 304 pagini
ISBN: 973-681-325-8
Anul aparitiei: 2003
Descriere: Sapte povestiri despre dorinte refulate si rataciri nedorite, despre pasi gresiti, dictati de disperare, si evadari spectaculoase, despre puterea ireversibila a obisnuintei, despre culpabilitate si renegare de sine. „Evadari din iubire” sunt totodata si istorii ale vietii in metropola, si nuvele despre o generatie dezorientata, periclitata mereu de capcanele propriului trecut. Personajele se confrunta cu cate o taina: a altora, dar si a propriului eu, pe care adesea nu si-l cunosc prea bine. Fiecare povestire nu este numai radiografia unei variante a iubirii, dar si urmarirea etapelor – de regula dureroase – ale deslusirii de sine. Impliniri si destramari ale sentimentelor, refugiul in si evadarea din iubire nu duc decat la limpezirea partiala a tainei revelate treptat: cititorul isi poate formula optiunile, dincolo de sfarsitul (niciodata happy-end clasic) propus de autor.

Cuprins: „Fata cu soparla” • „Pasul gresit” • „Celalalt” • „Mazare dulce” • „Circumcizia” • „Fiul” • „Femeia de la benzinarie”


Carti similare cu Evadari din iubire

Cainii negri

Cainii negri

de Ian McEwan

mai mult
Libertate

Libertate

de Jonathan Franzen

mai mult
Valea tacerii

Valea tacerii

de Nora Roberts

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!