Puterea

scrisa de Eugen Ovidiu Chirovici

Puterea de Eugen Ovidiu Chirovici Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Puterea 0 lei *
Puterea 11 lei *
Puterea 21 lei *
Puterea 28 lei *
Puterea 29 lei *
Puterea 29 lei *
Puterea 30.79 lei *
Puterea 35 lei *
Puterea 45.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Eugen Ovidiu Chirovici
Numar de pagini: 256 pagini
ISBN: 9789731038469
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Cine conduce lumea? O intrebare la care de-a lungul istoriei au incercat sa raspunda teologi, politologi, economisti sau adepti ai teoriei conspiratiei. Cartea de fata propune un unghi inedit de abordare a chestiunii de mai sus: o analiza rece si pertinenta a evolutiei PUTERII de-a lungul timpului, pe toate cele trei paliere ale acesteia, militara, economica si simbolica. De la Sumerul antic la Statele Unite ale Americii angajate in razboiul din Irak, de la prima moneda batuta in Ligia anului 600 i.Hr. la mecanismele crizei contemporane, de la opricinika creata de Ivan cel Groaznic la serviciile moderne de informatii, parcurgem odata cu paginile lucrarii de fata un tablou halucinant uneori al nasterii puterii, al coliziunilor intre cele trei forme ale acesteia si al modului in care au evoluat in timp. si mai ales, incerca sa intrezareasca mutatiile pe care viitorul le prefigureza deja printre actorii puterii. O carte care te ajuta sa vezi si sa intelegi mult mai limpede lumea in care traiesti.


Carti similare cu Puterea

Jurnalul unui milionar. cum pot oamenii obisnuiti sa obtina succese extraordinare

Jurnalul unui...

de Steven K. Scott

mai mult
Parintele perfect (dictionar a-l) - 1000 de trucuri si solutii pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta parintii in educatia copiilor

Parintele perfect...

de Elizabeth Pantley

mai mult
Secretul bogatiilor

Secretul bogatiilor

de Napoleon Hill

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!