Predicatorul

scrisa de Camilla Lackberg

Predicatorul de Camilla Lackberg Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Predicatorul 23.79 lei *
Predicatorul 39 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Camilla Lackberg
Traducator (i): Simona Tentea
Numar de pagini: 480 pagini
ISBN: 978-973-707-438-8
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Dupa Printesa gheturilor, urmeaza Predicatorul, a doua parte a seriei de sapte romane scrisa de Camilla Läckberg.

Suntem in Fjällbacka, o mica si splendida asezare de pe coasta de vest a Suediei, locuita in mare parte a anului de oameni linistiti, dar ceva mai animata in sezonul de vara. Un baietel aventuros porneste la joaca la prima ora a diminetii. Pleaca sa exploreze Prapastia Craiului. Dar distractia se incheie brusc atunci cand descopera cadavrul unei tinere femei dezbracate, care-l tintuieste cu privirea rece.
Politia ajunge rapid la fata locului si constata ca femeia fusese asasinata. Lucrurile se complica si mai mult atunci cand sub trupul victimei sunt gasite scheletele altor doua femei care fusesera date disparute la inceputul anilor ’70. Predicatorul este un excelent roman politist care tese cu talent puntea dintre un trecut incarcat de necunoscute si un prezent ce ofera neasteptat de multe raspunsuri. O intriga plina de surprize ii readuce in scena pe mult indragitii protagonisti ai romanului Printesa gheturilor, scriitoarea Erica Berger si politistul Patrik Hedström, care intre timp au devenit cuplu. Desi coplesita de canicula verii, pe care o suporta greu, fiind insarcinata in luna a opta, Erica nu ezita sa se implice in itele complicate ale acestui caz, aducand in sprijinul anchetei conduse de Patrick o importanta documentatie.

«Seria Fjällbacka» este publicata in peste 30 de tari si rivalizeaza in vanzari cu Trilogia MILLENNIUM a lui Stieg Larsson

«O povestitoare fascinanta care ne tine mereu cu sufletul la gura.» --Independent

«Fiori de placere, dar si de spaima.» --Sun

«Läckberg e experta in a mixa scenele de tihna domestica si pe cele de groaza... un element-cheie pentru cei dependenti de senzatii tari.» -- Guardian

Revista britanica de carte The Bookseller a stabilit, pe baza informatiilor oferite de cele mai importante lanturi de librarii din Franta, Anglia, Germania, Spania, Italia si tarile nordice, lista celor mai vanduti autori in Europa, in 2009. Camilla Läckberg ocupa locul 6, dupa Stieg Larsson, Stephenie Meyer, Dan Brown, Paolo Giordano si Carlos Ruiz Zafón.


Carti similare cu Predicatorul

Ucenicul

Ucenicul

de Tess Gerritsen

mai mult
Sas 112. batalia pentru rachetele s-300. volumul 2

Sas 112. batalia...

de Gerard De Villiers

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Sorin 22
Recenzii: 0
Carti citite: 152

Lavibas
Recenzii: 0
Carti citite: 61

thecrazzygirl
Recenzii: 0
Carti citite: 15