Cioplitorul in piatra

scrisa de Camilla Lackberg

Cioplitorul in piatra de Camilla Lackberg Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cioplitorul in piatra 28.91 lei *
Cioplitorul in piatra 49 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Camilla Lackberg
Traducator (i): Simona Tentea
Numar de pagini: 608 pagini
ISBN: 978-973-707-490-4
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Dupa Printesa gheturilor si Predicatorul, regina romanului politist suedez revine cu o noua poveste de iti ingheata sangele in vine.

Combinand elemente ale scolii clasice de literatura politista cu o sensibilitate nordica, Cioplitorul in piatra, al treilea thriller psihologic al Camillei Läckberg, aduce din nou in prim-plan cuplul Patrik Hedström, ambitiosul politist din Fjällbacka si Erica Falck, care a devenit mama si trebuie sa faca fata provocarilor pe care le presupune acest statut.

Actiunea romanului este plasata, si de data aceasta, in statiunea turistica de pe coasta Suediei, locul de nastere al autoarei. Comunitatea din Fjällbacka se confrunta cu o tragedie: o fetita a fost gasita inecata in mare, prinsa in navodul unui pescar. Desi la inceput pare un accident, medicii legisti descopera ca plamanii fetitei nu contin apa sarata. Patrik Hedström isi da seama ca are de-a face cu o crima, insa ii e greu sa inteleaga ce motive ar fi putut sta in spatele acestei fapte abominabile.

Desi e un caz delicat pentru el, dat fiind ca tocmai a devenit tata, Patrik, impreuna cu colegii sai, incepe sa cerceteze fiecare pista posibila. Pe masura ce ancheta inainteaza, ies la iveala secretele intunecate ale micii comunitati din Fjällbacka, iar atmosfera idilica in care oraselul parea invaluit se risipeste.

"Cioplitorul in piatra continua seria senzationalelor romane politiste ale Camillei Läckberg. Povestea principala e presarata ingenios cu secvente din trecut, a caror semnificatie devine evidenta pe masura ce actiunea progreseaza. Läckberg stie sa descrie atmosfera claustrofobica din sanul micii comunitati in care toata lumea se cunoaste, iar in spatele unei figuri respectabile se poate ascunde o minte criminala." - The Times

"Camilla Läckberg este probabil scriitoarea suedeza cea mai provocatoare a momentului... Forta ei de atractie sta in amestecul de realism si analiza psihologica subtila din romanele sale." - The Independent


Carti similare cu Cioplitorul in piatra

Aproape mort

Aproape mort

de Peter James

mai mult
Motivul X

Motivul X

de Stefan Ahnhem

mai mult
Maigret si mortul

Maigret si mortul

de Georges Simenon

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Lavibas
Recenzii: 0
Carti citite: 61

Sorin 22
Recenzii: 0
Carti citite: 152