Cinci nori colorati pe cerul de rasarit

scrisa de Florina Ilis

Cinci nori colorati pe cerul de rasarit de Florina Ilis Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cinci nori colorati pe cerul de rasarit 14 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Cartea Romaneasca
Autor (i): Florina Ilis
Numar de pagini: 216 pagini
ISBN: 973-23-1770-1
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Florina Ilis este autoarea romanului Cruciada copiilor recompensat cu aprecieri unanime din partea criticii si a cititorilor si cu Premiul CARTEA ANULUI 2005, acordat de Romania literara si Fundatia Anonimul, Premiul revistei Cuvantul pentru proza si cel oferit de Radio Romania Cultural.

„Florina Ilis nu este doar o excelenta povestitoare (…). Ea este unul dintre putinii scriitori tineri pentru care scrisul este, din nou, asa cum ar trebui sa fie, o vocatie profunda si uimitoare.“ (Simona Sora)

Este prima oara in literatura romana cand societatea japoneza contemporana e privita atat din interiorul, cat si din afara ei. Un roman-caleidoscop, care, punand intr-un rafinat joc de oglinzi imaginile pe care fiecare dintre protagonisti si le face despre sine si despre ceilalti, dezvaluie o lume fascinanta, greu de patruns si, cu atat mai putin, de cunoscut.

Cinci nori colorati pe cerul de rasarit sunt atriile, ventriculele, dar si stimulatorul cardiac din inima Japoniei. O inima care bate in ritm propriu, exotic pentru alte culturi, dar care pompeaza acelasi sange fierbinte al pasiunilor dezlantuite. Cinci personaje in cautarea Japoniei din noi.


Carti similare cu Cinci nori colorati pe cerul de rasarit

Cartea cu bunici

Cartea cu bunici

de Marius Chivu

mai mult
La noi

La noi

de Cornel Cotutiu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!