Jocul ingerului

scrisa de Carlos Ruiz Zafon

Jocul ingerului de Carlos Ruiz Zafon Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Jocul ingerului 29.25 lei *
Jocul ingerului 36.56 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Carlos Ruiz Zafon
Traducator (i): Dragos Cojocaru
Numar de pagini: 472 pagini
ISBN: 978-973-46-1389-2
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Jocul ingerului revine la minunatele decoruri din celebrul roman Umbra vantului, pe stradutele intortocheate ale Barcelonei, in universul gotic al Cimitirului Cartilor Uitate – o poveste magnifica despre magia cartilor si colturile cele mai intunecate ale sufletului uman.

Actiunea romanului Jocul ingerului se desfasoara in Barcelona anilor 1920. Un tanar scriitor obsedat de o iubire imposibila primeste, din partea unui editor misterios, oferta de a scrie o carte cum n-a mai existat niciodata, in schimbul careia i se promite nu doar o avere, ci chiar mai mult decat atat. In stilul sau stralucitor, cu o precizie narativa impecabila, autorul romanului Umbra vantului ne transporta din nou in Barcelona inceputului de secol XX si in Cimitirul Cartilor Uitate, oferindu-ne un roman cu o intriga captivanta – o poveste de dragoste despre nebanuitele cai ale vietii, o ratacire printr-un labirint de taine unde vraja cartilor, pasiunea si prietenia isi dau mana intr-o povestire magistrala.

„Jocul ingerului este un roman sclipitor: thriller detectivistic, poveste de groaza supranaturala si poveste de dragoste sfasietoare, in acelasi timp. Exploreaza viata, moartea, credintele religioase si – mai mult decat orice – singuratatea, dulcele si amarul, tortura de a fi scriitor si rostul esential al cartilor, al literaturii, in intelegerea conditiei noastre umane.” (Daily Mail)

"Daca romanul sau anterior, Umbra vantului, celebra extazul de a citi, acesta - fara a fi mai putin indragostit de literatura sau plin de intrigi arhetipale - exploreaza agoniile scrisului." (The Independent)

"Zafón este un veritabil Dickens al Barcelonei... Fiecare rand e plin de savoare, functioneaza cu forta exploziva a prafului de pusca, e bantuit de fantome si blesteme." (Corriere della Sera)

„O lectura splendida!” (Stephen King)


Carti similare cu Jocul ingerului

Anomalii

Anomalii

de Colette Freedman, Sadie Turner

mai mult
O coborare in infern

O coborare in infern

de Doris Lessing

mai mult
Zile fără sfârșit

Zile fără sfârșit

de Sebastian Barry

mai multRecenzii

tudor.vlad tudor.vlad pe 2017-02-13 11:54:48 Rating:

Pentru cei care nu ştiu: pactul cu editorul, sau, şi mai lugubru, să-ţi vinzi inima editorului, nu este, de fapt, o situaţie excepţională, ci, mai degrabă, o regulă. S-ar putea spune o regulă a debutului, dar nu numai.
Jocul îngerului, de Carlos Ruiz Zafon, un roman care ar merita să fie rescris de un anglo-saxon pentru a-i fi eliminate toate lungimile „latine“ şi a-i fi...

Citeste mai mult

cornelia.popa cornelia.popa pe 2016-08-19 06:44:06 Rating:

Speranța ne ține sufletul deschis și ne ajută să înaintăm în viață. Cu toții avem nevoie de ea, unii de-o doză mai mică, alții de-o doză mai mare. Zafon a pus câte-un strop de speranță în fiecare personaj al său și de asemenea le-a dăruit câte o valiză cu vise. Viața lui David Martin pare a fi ruptă din “Marile speranțe”, cartea lui Dickens, carte ce i-a fost alături încă de...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

sandybook
Recenzii: 3
Carti citite: 146

alinuta
Recenzii: 0
Carti citite: 53

tudor.vlad
Recenzii: 8
Carti citite: 9