Toate familiile fericite

scrisa de Carlos Fuentes

Toate familiile fericite de Carlos Fuentes Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Toate familiile fericite 17.5 lei *
Toate familiile fericite 25 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Carlos Fuentes
Numar de pagini: 368 pagini
ISBN: 9789736699238
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Fuentes va invita la o plimbare pe corso-ul mexican, insa nu in hainele de duminica, nici cu guarzi care sa priveasca ingaduitori de pe margine la familiile fericite: copiii familiei Pagán, care nu stiu ce sa faca din vietile lor de adulti; preotul care se ascunde impreuna cu „nepoata“ lui intr-un catun uitat de lume; perechea perfecta, Ana Fernanda si Jesús Aníbal, cu casnicia distrusa de urata familiei; Manuel Toledano, care se intalneste dupa aproape cincizeci de ani cu o dragoste veche, cu acordurile bolerourilor de demult in suflet; perechea de homosexuali Guy si José Luis, care poarta in amintire orasul mitic al tineretii lor; fiul ratacitor, „doña“ care aspira la sfintenie, barbatul care nu poate alege intre doua femei, femeia care nu poate alege intre doi barbati, tatal care si dupa moarte isi manipuleaza prin testament cele patru fiice, ... México, México!

Cand plimbarea s-a incheiat, spectrul violentei este singurul ce ramane sa vorbeasca despre suferinta unui oras si-a unei tari.

„Nimeni altcineva in afara de Carlos Fuentes nu putea scrie un roman de romane (…).“ - Julio Ortega, Babelia

„Julio Cortázar, Carlos Fuentes, Gabriel García Márquez, Octavio Paz si José Saramago sunt autori aflati in cautarea unui sens pe care vor sa il impartaseasca tututor compatriotilor, ca si contemporanilor de pretutindeni.“ - Nadine Gordimer

„Credinta lui [Carlos Fuentes] in destinul mesianic al literaturii e nemarginita.“ - Gabriel García Márquez


Carti similare cu Toate familiile fericite

Combustibilii

Combustibilii

de Amelie Nothomb

mai mult
Noi

Noi

de Evgheni Zamiatin

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!