Constancia

scrisa de Carlos Fuentes

Constancia de Carlos Fuentes Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas
Autor (i): Carlos Fuentes
Traducator (i): Cornelia Radulescu
Numar de pagini: 124 pagini
ISBN: 973-60-1245-6
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Intre chirurgul din Savannah (Georgia), sotia andaluza si vecinul lor, actor emigrat din Rusia, relatiile sunt puternice, dar neobisnuite. Si secrete. Ele se pot limpezi numai prin scotocirea in pliurile istoriei. Nici vorba de triunghi amoros, oricum nu in felul in care ne-a obisnuit traditia literara, desi toti trei stiu sa fie patimasi. Suntem obligati sa jucam roluri, spune actorul, dar se refera la teatrul vietii.

O carte ca un roman politist bun, adica unul in care nici o banuiala a cititorului nu se confirma. Dar o carte cu miza umana si literara mult mai grave decat ale unui roman politist bun.

Sfatul criticului: Dublati-va atentia incepand de la capitolul 13, pentru ca, de acolo, „o enigma genereaza alta enigma".


Carti similare cu Constancia

Aviatorul

Aviatorul

de Evgheni Vodolazkin

mai mult
Fugi, rabbit

Fugi, rabbit

de John Updike

mai mult
Pe muchie de cutit

Pe muchie de cutit

de William Somerset Maugham

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!