Provizorat

scrisa de Gabriela Adamesteanu

Provizorat de Gabriela Adamesteanu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Provizorat 31.5 lei *
Provizorat 39.11 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Gabriela Adamesteanu
Numar de pagini: 448 pagini
ISBN: 978-973-46-1702-9
Anul aparitiei: 2010
Descriere: „Provizorat se va impune atat ca un mare roman al destinderii, cat si ca un roman al cuplurilor in totalitarism(e) si al imposibilei intimitati. O revenire in forta a unei prozatoare de varf si o carte de asezat pe acelasi raft cu Dimineata pierduta.” (Paul Cernat)

„De neratat lectura acestui Provizorat, al doilea mare roman al Gabrielei Adamesteanu.” (Daniel Cristea-Enache)

„Cel mai specific roman al prozatoarei, mai libera ca niciodata de a pune in toate ecuatiile posibile individualul si politicul, Provizorat probeaza faptul ca Gabriela Adamesteanu s-a intors definitiv la literatura si ca lucreaza in continuare la epopeea tulburatoare a infatisarii „omului subt vremi.” (Alex Goldis)

„Prin realismul meticulos si valoarea documentara, prin coerenta tramei de o tristete sfasietoare, prin complexitatea personajelor, prin simplitatea stilistica, dar elocventa, punctata de rare mangaieri poetice, prin reusita transmiterii starilor de neliniste si nesiguranta, romanul Provizorat te (re)indragosteste intens de proza Gabrielei Adamesteanu, o autoare de raftul intai in biblioteca literaturii noastre postbelice.” (Gabriela Gheorghisor)


Carti similare cu Provizorat

Sunset Park

Sunset Park

de Paul Auster

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!