Designul lucrurilor de zi cu zi

scrisa de Donald Arthur Norman

Designul lucrurilor de zi cu zi de Donald Arthur Norman Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Designul lucrurilor de zi cu zi 46.55 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publica
Autor (i): Donald Arthur Norman
Numar de pagini: 360 pagini
ISBN: 978-973-1931-19-7
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Deseori ne aflam in fata unei usi care nu se deschide din prima incercare. La propriu. Pentru ca trebuie sa tragem sau sa impingem, nu se stie. Sau suntem in fata unui aparat cu multe butoane si butonase, care nu stim exact la ce servesc. Eroare de design, ne spune autorul acestei carti, care sustine ca designul trebuie sa tina cont de nevoile utilizatorului si de principiile psihologiei cognitive.

Bestseller in Statele Unite, tradusa in 8 limbi, Designul lucrurilor de zi cu zi este un manual perfect in care sunt discutate pe larg aspectele cognitive ale designului, cu exemple de design corect si incorect si reguli simple pe care designerii le pot folosi pentru a imbunatati relatia dintre utilizator si obiecte de toate felurile, de la masini si calculatoare pâna la telefoane si usi.

"Designul se poate sa fie limita superioara a avantajului competitiv. Cartea aceasta e o bucurie: amuzanta si extrem de importanta."

Tom Peters

"Norman pledeaza impotriva ignorarii nevoilor utilizatorilor, care conduce la obiecte prost concepute si prost proiectate. Cartea lui inaugureaza o era noua a asteptarilor si obisnuintelor utilizatorilor, o schimbare la care producatorii vor fi obligati sa raspunda. Apasatori de butoane din toata lumea, uniti-va!"

Los Angeles Times

"Ma intereseaza doar acele provocari in cazul carora cred ca am de spus ceva original, pentru ca pot veni cu un nou punct de vedere sau pot alatura lucruri in feluri in care nu s-a gândit nimeni ca e posibil. Vreau sa fiu cu un pas inainte. De-asta sunt interesat acum de aspectele de design ale secolului XXI."

Donald A. Norman


Carti similare cu Designul lucrurilor de zi cu zi

Taramul viselor. O aventura in culori cu animale si mii de flori

Taramul viselor. O...

de Millie Marotta

mai mult
The look book

The look book

de Nina Garcia

mai mult
Designul lucrurilor de zi cu zi

Designul lucrurilor de...

de Donald Arthur Norman

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!