Alergătorul fericit

scrisa de David Roche, Megan Roche

Alergătorul fericit de David Roche, Megan Roche Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Alergătorul fericit 69 lei *
Alergătorul fericit 69 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Pilot Books
Autor (i): David Roche, Megan Roche
Numar de pagini: 266 pagini
ISBN: 9786069484302
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Alergătorul Fericit are la bază experiența personală a autorilor, David și Megan Roche, alergători și antrenori deopotrivă, pentru care alergarea a însemnat un proces de autocunoaștere transformat, în cele din urmă, în însuși motorul fericirii de zi cu zi.

Cartea tratează tema alergării din două perspective: una care ține de motivele pentru care vrem să devenim alergători, viziunea pe termen lung și modul cum introducem acest sport în existența noastră de zi cu zi, iar cea de-a doua care ține de tehnica alergării, creșterea performanței până la limita evitării accidentărilor, raportul dintre alergarea în forță și alergarea ușoară, programul ideal de antrenament, depășirea crizelor și concentrarea pe procesul alergării rapide și ușoare.

SWAP (Some Work, All Play/ „Unii muncesc, alții se joacă”) este echipa de atleți pe care cei doi o antrenează și ale căror rezultate le confirmă, de fiecare dată, că viziunea lor asupra alergării este cheia spre fericire.
Volumul include 26 de studii de caz ale alergătorilor din echipa SWAP, pentru a ilustra cât mai convingător sfaturile lor practice.


Carti similare cu Alergătorul fericit

Arta de a calatori

Arta de a calatori

de Alain de Botton

mai mult
Animorphia

Animorphia

de Kerby Rosanes

mai mult
Limbajul romantic al florilor

Limbajul romantic al...

de Gill Saunders, Gill Davies

mai multRecenzii

Patricia Lidia Patricia Lidia pe 2019-10-17 14:10:24 Rating:

Nu am o personalitate sportivă. De fapt, nu mai sunt sportivă. În liceu, stăteam cu orele în sala de fitness. Însă niciodată nu am fost adepta alergatului. Mereu râdeam că mă pun să alerg doar dacă mă fugărește vreun tip nașpa sau fugăresc vreun tip mișto. Dar asta nu înseamnă că nu admir oamenii care aleargă și fac asta pentru a-și depăși limitele umane.

Ce carte faină! Pe mine...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!