Intrebarile sunt, de fapt, raspunsuri

scrisa de Allan Pease

Intrebarile sunt, de fapt, raspunsuri de Allan Pease Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Allan Pease
Traducator (i): Lucian Popescu
Numar de pagini: 120 pagini
ISBN: 978-973-669-388-5
Anul aparitiei: 2007
Descriere: De cate ori nu am auzit spunandu-se despre un agent de vanzari ca are succes pentru ca este „dotat de la natura“? Dar nimeni nu spune despre un doctor sau un inginer ca s-a nascut inzestrat de la natura. Pentru ca stim cu totii ca aceste meserii se deprind in urma unui studiu sistematic. Tot astfel, activitatea de agent de vanzari este o stiinta ce se poate invata ca oricare alta.

Allan Pease, cel mai cunoscut expert din lume in limbajul trupului, ne prezinta tehnicile uluitoare prin care puteti avea succes ca agent de vanzari. Una dintre cele mai mari provocari ale acestei meserii o reprezinta depasirea refuzului unui potential client. Daca intelegem semnalele nonverbale, invatam sa citim limbajul trupului interlocutorului, dar si sa-l folosim in mod corespunzator pe al nostru, ne dam seama ca un „nu“ inseamna de fapt un pas inainte spre reusita.

Metodele sale dovedite se pot aplica cu cele mai mari sanse de reusita in construirea unei retele de vanzari. insa abilitatile de comunicare dobandite din aceasta carte vor eficientiza modul in care abordati orice negociere. De aceea ele pot fi folosite cu succes de persoane din mediul financiar sau de afaceri, de avocati, profesori sau asistenti sociali.

Distrati-va invatand cu Allan Pease si veti sti ca prin minune cum sa va valorificati la maximum imaginea personala.


Carti similare cu Intrebarile sunt, de fapt, raspunsuri

Ea si El. Biografia unei relatii

Ea si El. Biografia...

de Aurora Liiceanu

mai mult
Darul. succesul incepe in prezent

Darul. succesul incepe...

de Spencer Johnson

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!