Toate focurile, focul

scrisa de Julio Cortazar

Toate focurile, focul de Julio Cortazar Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Julio Cortazar
Traducator (i): Luminita Voina-Raut
Numar de pagini: 200 pagini
ISBN: 973-681-373-8
Anul aparitiei: 2003
Descriere: „Pentru mine literatura e asemenea iubirii – o desfatare. Imi este total straina drama multor scriitori pentru care scrisul este o tortura, un chin. La urma urmei, imi dau seama ca exista o legatura foarte stransa intre literatura si erotism.” (Julio Cortazar)

„Pentru Cortazar, realitatea era mitica: ea exista si in cealalta fata a lucrurilor, dincolo de simturi, invizibila doar fiindca n-am stiut sa intindem mana la timp pentru a atinge prezenta pe care aceasta existenta o presupune.” (Carlos Fuentes)

„Idolii trezesc respect, admiratie, dragoste si, bineinteles, mari invidii. Ca foarte putini scriitori, Cortazar inspira toate aceste sentimente, dar inspira si unul mai putin obisnuit: devotamentul. A fost, poate fara voia lui, argentinianul care a stiut sa se faca iubit de toata lumea.” (Gabriel Garcia Marquez)


Carti similare cu Toate focurile, focul

Sotron

Sotron

de Julio Cortazar

mai mult
Doamna si licornul

Doamna si licornul

de Tracy Chevalier

mai mult
Printul din central park

Printul din central park

de Evan H. Rhodes,

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!