Atatea inceputuri

scrisa de Jon McGregor

Atatea inceputuri de Jon McGregor Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Atatea inceputuri 7.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Leda
Autor (i): Jon McGregor
Traducator (i): Lavinia Vasile
Numar de pagini: 408 pagini
ISBN: 978-973-102-100-3
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Personajul principal, David Carter, este fascinat inca din copilarie de „prezenta fizica a istoriei”, dedicandu-si viata arhivelor, muncii de conservare si arborilor genealogici, visand sa detina intr-o zi propriul muzeu. Dupa ce descopera accidental ca era adoptat si ca intreaga sa existenta fusese cladita in jurul unui neadevar, David ramane cu un gust amar, chinuit de sentimentul tradarii si de obsesia de a-si gasi mama naturala.

McGregor uimeste prin stilul elegant, simtul uimitor al detaliilor si descrierile pline de lirism. Atatea inceputuri este o carte fermecatoare, de atmosfera, o frumoasa poveste despre visuri, iubire, dezamagire si alegerile care ne conduc viata.

„Atatea inceputuri este un omagiu adus oamenilor simpli si lucrurilor obisnuite, acelor realitati ale vietilor nostre ce raman deseori nerostite”. - London Times


Carti similare cu Atatea inceputuri

Umanii

Umanii

de Matt Haig

mai mult
Amintiri din Viitor (Vol. I)

Amintiri din Viitor...

de Andreea Russo

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!