Nuante de cenusiu

scrisa de Jasper Fforde

Nuante de cenusiu de Jasper Fforde Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Nuante de cenusiu 17.94 lei *
Nuante de cenusiu 35.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Jasper Fforde
Numar de pagini: 480 pagini
ISBN: 978-973-675-903-1
Anul aparitiei: 2010
Descriere: In lumea lui Eddie Russett, culoarea inseamna destin. Odata testata, perceptia culorii le determina oamenilor locul in Cromatocratie. Nimeni nu poate vedea preponderent decat o culoare si nimeni nu stie de ce –, dar sunt o multime de necunoscute aparute dupa Ceva Ce s-a intamplat, dezastrul care s-a abatut asupra omenirii si care a fost urmat de deFaptizare si de Retroziuni.

Ca pedeapsa pentru razvratirea impotriva birocratiei Colectivei, Eddie – un Rosu, asadar cu doar o treapta deasupra Cenusiilor, clasa muncitoare – este trimis sa faca un recensamant al scaunelor in Carminul de Rasarit, in Hotarele Indepartate, un tinut unde locuitorii au un mod aparte de a interpreta Regulamentul. Intr-o lume in care intrebarile si cei care le adreseaza nu sunt vazuti cu ochi buni, Eddie se indragosteste, se razvrateste impotriva Prefectului, afla un mare secret si este inghitit de un copac carnivor.

Nuante de cenusiu este un roman provocator, sofisticat si plin de substanta.


Carti similare cu Nuante de cenusiu

Sfarsitul povestii

Sfarsitul povestii

de Lydia Davis

mai mult
Pământ american

Pământ american

de Jeanine Cummins

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!