Disparitia lui richard taylor

scrisa de Arnaud Cathrine

Disparitia lui richard taylor de Arnaud Cathrine Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Disparitia lui richard taylor 13.93 lei *
Disparitia lui richard taylor 16.92 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Vellant
Autor (i): Arnaud Cathrine
Traducator (i): Cristina Patricia Gheorghe
Numar de pagini: 176 pagini
ISBN: 978-973-1984-47-6
Descriere: Pe 16 mai 1998 Richard Taylor dispare fara urma si fara un motiv aparent. Romanul tanarului scriitor francez Arnaud Cathrine se va concentra pe elucidarea motivelor acestei disparitii misterioase: fuga din cotidianul innabusitor, gest de nebunie sau escapada amoroasa? Sau poate nimic din toate acestea? Marturiile succesive ale femeilor din viata lui Richard sau ale celor pe care acesta le intalneste in anii ce au urmat disparitiei alcatuiesc un joc de umbre si lumini, crampeie ale unei existente ce pare a se fi sters cu totul.

Disparitia lui Richard Taylor este o investigatie asupra umbrei omniprezente a unui absent. Avand ca punct de plecare criza identitatii, atat de specifica epocii noastre, romanul devine un text polifonic, a carui textura paradoxala se scrie la feminin plural: sotia, mama, amanta fara viitor, vecina de palier, prietena transsexuala, colega de birou. Toate acestea schiteaza printr-un joc al perspectivelor un portret nu atat contradictoriu, cat pur si simplu altul de fiecare data.


Carti similare cu Disparitia lui richard taylor

Puzzle la persoana i

Puzzle la persoana i

de Lorena Stoica

mai mult
Extraconjugal

Extraconjugal

de Mihai Radu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!