Despre frumusete

scrisa de Zadie Smith

Despre frumusete de Zadie Smith Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Despre frumusete 30.72 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Leda
Autor (i): Zadie Smith
Traducator (i): Alina Scurtu
Numar de pagini: 560 pagini
ISBN: 978-973-102-057-0
Anul aparitiei: 2008
Descriere: "Cuibariti-va comod, savurati fiecare fraza, apoi in toarceti-va pe partea cealalta si cititi-o de la capat." - The Times despre Dinti albi

"Incantator de amuzanta. O placere de la prima pana la ultima pagina." - Evening Standard despre Omul-autograf

"Una dintre cele mai puternice voci ale generatiei sale." - Sunday Times

Care sunt lucrurile cu adevarat frumoase in viata? Si cat de departe esti dispus sa mergi pentru a le obtine?

Howard Belsey este un profesor universitar englez care preda la Wellington, un oras din Statele Unite. Casatorit de tanar, dupa treizeci de ani el incearca sa-si reaprinda pasiunea pentru Kiki, sotia lui afro-americana. Intre timp, cei trei copii ai lui, adolescenti - Jerome, Zora si Levi - sunt cu totii in cautarea pasiunilor si a idealurilor care ii vor conduce de-a lungul propriilor vieti.

Dupa ce Howard are o aventura cu o colega, fiul lui cel mare, sensibilul Jerome, pleaca in Anglia pentru a-si petrece vacanta. La Londra, el sfideaza toate valorile familiei Belsey, lucrand pentru profesorul Monty Kipps, un erudit de dreapta venit din Trinidad. Gazduit de familia Kipps pe timpul verii, Jerome se indragosteste de frumoasa, dar capricioasa fiica a lui Monty, Victoria. Insa aceasta aventura pasagera are consecinte pe termen lung, care atrag cele doua familii atat de diferite una in viata celeilalte. In timp ce Kiki se imprieteneste cu doamna Kipps, Howard si Monty poarta un razboi cultural in tabere diferite.

Plasat pe ambele maluri ale Atlanticului, cel de-al treilea roman al lui Zadie Smith este o descriere stralucita a vietii de familie, a casatoriei, a ciocnirii dintre personal si politic, si o privire sincera asupra autoamagirii umane. Si mai este, bineinteles, un roman tonic, scris cu foarte multa ironie.


Carti similare cu Despre frumusete

Vene rare

Vene rare

de Flavius Ardelean

mai mult
Portocalele nu sunt singurele fructe

Portocalele nu sunt...

de Jeanette Winterson

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!