Carrie

scrisa de Stephen King

Carrie de Stephen King Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Carrie 9.99 lei *
Carrie 11.12 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Stephen King
Traducator (i): Mihnea Columbeanu
Numar de pagini: 216 pagini
ISBN: 978-606-579-941-7
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Carrie este o adolescenta timida si retrasa, care, din copilarie, indura persecutiile si ironiile colegilor de clasa. Umilintele la care o supun devin o tortura din care simte ca nu mai poate iesi. Mai mult, este si victima fanatismului religios al mamei sale, o fiinta violenta, brutala.

Cand disperarea ajunge la apogeu, Carrie isi descopera o putere inspaimantatoare – telekinezia –, ce-i ofera darul razbunarii: poate sa miste, sa arunce, sa zdrobeasca si sa incendieze orice de la distanta.

„Sangeroasa si inspaimantatoare… nu o poti lasa din mana!“
Chicago Tribune

„Garantat sa te ingrozeasca!“
The New York Times


Carti similare cu Carrie

Noaptea gladiatorului

Noaptea gladiatorului

de Gordon Russell

mai mult
Proiect divin

Proiect divin

de John Saul

mai multRecenzii

crissis95 crissis95 pe 2017-10-21 15:02:28 Rating:

Cred că nu sunt singura persoană care a uitat “să respire” de-a lungul lecturii...este romanul de debut a lui King care, în ciuda faptului că a fost refuzat iniţial de edituri, autorul sfârşind prin al aruncă la gunoi , soţia acestuia a venit în salvarea acestuia. Este al doilea că roman preferat după “Cimitirul animalelor”.
Carrietta White este o adolescentă cu puteri...

Citeste mai mult

Silvia1988 Silvia1988 pe 2016-12-03 13:37:36 Rating:

Copilaria mea, aproape deloc supravegheata de contactul cu imagini socante la TV, a fost marcata si de o serie de filme horror, care pe vremea aceea nu aveau bulina “peste 15”. Printre aceste filme se numara “Carrie” a lui Stephen King, ecranizare a romanului pe care abia acum l-am citit. Cred ca povestea este cunoscuta tuturor, asa ca nu are rost sa fac din nou un rezumat al intamplarilor...

Citeste mai mult

o9iubire o9iubire pe 2012-01-15 16:09:57 Rating:

Stephen King este autorul atât de îndragit al cititorilor editurii Nemira, care ne încântă cu o poveste captivantă cu fiecare carte pe care o citim.
Romanul de faţă este o poveste horror despre o fată marginalizată de către colegii săi de clasă, batjocorită şi dispreţuită atât de propria mamă cât şi de colectivul din instituţia de invăţământ care prin scopul obiectiv ce-l deţine ar...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Lavibas
Recenzii: 0
Carti citite: 61

karla
Recenzii: 0
Carti citite: 29

Juels
Recenzii: 0
Carti citite: 121