Vila de pe colina

scrisa de William Somerset Maugham

Vila de pe colina de William Somerset Maugham Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Vila de pe colina 7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): William Somerset Maugham
Traducator (i): Ioana Vacarescu
Numar de pagini: 216 pagini
ISBN: 978-973-46-0800-3
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Vila de pe colina a fost ecranizata in 2000, in regia lui Philip Haas, cu Kristin Scott Thomas si Sean Penn in rolurile principale.

Vila de pe colina este povestea frumoasei Mary Panton, curtata de un gentleman a carui cerere in casatorie ezita s-o accepte, desi cantareste la rece toate avantajele care ar decurge de aici. Si asta pentru ca Mary are si o latura romantica, visand la gesturi de daruire gratuita fata de cineva care o poate aprecia la adevarata ei valoare. Intalnirea cu un strain misterios si nefericit pare ocazia perfecta sa-si puna in practica aceasta idee extravaganta. Strainul este un refugiat de razboi sarac si disperat, iar gestul ei altruist il marcheaza dincolo de orice asteptari. Inainte de revarsatul zorilor, Mary se vede confruntata cu acte de o cumplita violenta, silita sa ceara ajutorul unui barbat dubios si sa accepte ca viata ei nu va mai fi niciodata la fel.

„Vila de pe colina trateaza una dintre temele favorite ale lui W. Somerset Maugham: felul in care o viata aparent obisnuita si stabila poate fi schimbata pentru totdeauna in urma unui gest impulsiv sau a unui capriciu.” (Library Journal)


Carti similare cu Vila de pe colina

Falconer

Falconer

de John Cheever

mai mult
Accidentul

Accidentul

de Ismail Kadare

mai mult
Talentatul domn Ripley

Talentatul domn Ripley

de Patricia Highsmith

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Andrejia
Recenzii: 0
Carti citite: 25