Ordinea naturala a lucrurilor

scrisa de Antonio Lobo Antunes

Ordinea naturala a lucrurilor de Antonio Lobo Antunes Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ordinea naturala a lucrurilor 9.28 lei *
Ordinea naturala a lucrurilor 10 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Antonio Lobo Antunes
Traducator (i): Micaela Ghitescu
Numar de pagini: 208 pagini
ISBN: 978-973-689-313-1
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Scriitorul portughez Antonio Lobo Antunes a primit peste douazeci de premii si distinctii literare internationale. In 2007 opera sa a fost recompensata cu Premiul Camões. Romanul Ordinea naturala a lucrurilor a fost tradus pana in prezent in douasprezece tari si este considerat unul dintre cele mai bune romane portugheze.

O tanara diabetica din Lisabona e tinuta in viata de povestile pe care i le sopteste noaptea la ureche un iubit desuet pe care-l dispretuieste. Viata tatalui ei, candva miner in Africa de Sud, se reduce la zborurile subterane care-i populeaza fantasmele. Un ofiter din armata prerevolutionara este torturat in inchisorile lui Salazar, dar adevaratul supliciu ii e amintirea surorii sale nelegitime, inchisa in mansarda casei si condamnata la o existenta fantomatica. Un detectiv care preda cursuri de hipnotism prin corespondenta detine fara sa stie cheia secreta a tuturor acestor destine. Povestile acestor personaje alcatuiesc portretul tragicomic al unei societati aflate in disolutie, o Portugalie surprinsa in intreaga ei splendoare trista.


Carti similare cu Ordinea naturala a lucrurilor

Razbunarea slutilor

Razbunarea slutilor

de Rodica Ojog-Brasoveanu

mai mult
Disparitia

Disparitia

de Georges Perec

mai mult
Dinti albi

Dinti albi

de Zadie Smith

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!