Ordinea naturala a lucrurilor

scrisa de Antonio Lobo Antunes

Ordinea naturala a lucrurilor de Antonio Lobo Antunes Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ordinea naturala a lucrurilor 9.28 lei *
Ordinea naturala a lucrurilor 10 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Antonio Lobo Antunes
Traducator (i): Micaela Ghitescu
Numar de pagini: 208 pagini
ISBN: 978-973-689-313-1
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Scriitorul portughez Antonio Lobo Antunes a primit peste douazeci de premii si distinctii literare internationale. In 2007 opera sa a fost recompensata cu Premiul Camões. Romanul Ordinea naturala a lucrurilor a fost tradus pana in prezent in douasprezece tari si este considerat unul dintre cele mai bune romane portugheze.

O tanara diabetica din Lisabona e tinuta in viata de povestile pe care i le sopteste noaptea la ureche un iubit desuet pe care-l dispretuieste. Viata tatalui ei, candva miner in Africa de Sud, se reduce la zborurile subterane care-i populeaza fantasmele. Un ofiter din armata prerevolutionara este torturat in inchisorile lui Salazar, dar adevaratul supliciu ii e amintirea surorii sale nelegitime, inchisa in mansarda casei si condamnata la o existenta fantomatica. Un detectiv care preda cursuri de hipnotism prin corespondenta detine fara sa stie cheia secreta a tuturor acestor destine. Povestile acestor personaje alcatuiesc portretul tragicomic al unei societati aflate in disolutie, o Portugalie surprinsa in intreaga ei splendoare trista.


Carti similare cu Ordinea naturala a lucrurilor

Vertij

Vertij

de Randy Taguchi

mai mult
Copii de aruncat

Copii de aruncat

de Ryu Murakami

mai mult
Jandarm la imparat. amintirile unchiului eusebiu

Jandarm la imparat....

de Victor Coroianu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!