29,9 ron

scrisa de Frederic Beigbeder

29,9 ron de Frederic Beigbeder Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Pandora-M
Autor (i): Frederic Beigbeder
Traducator (i): Marie-Jeanne Vasiloiu
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 978-973-88542-0-8
Descriere: Lucrez in publicitate: ei da, poluez universul. Sunt tipul care vinde rahat. Ala de va face sa visati la lucruri pe care n-o sa le aveti niciodata. Cer vesnic albastru, gagici care nu sunt niciodata nasoale, o fericire perfecta, retusata pe Photoshop. Imagini bibilite, muzica ultimul racnet. Apostolatul meu este sa va fac sa va curga balele. In profesia mea, nimeni nu va doreste fericirea, pentru ca oamenii fericiti nu consuma.


Carti similare cu 29,9 ron

Paula

Paula

de Isabel Allende

mai mult
Plimbarea

Plimbarea

de Attila Bartis

mai mult



Recenzii

MissValery MissValery pe 2011-11-30 21:43:48 Rating:

Vi s-a intamplat vreodata sa cititi o carte din pura curiozitate, fara sa aveti vreo asteptare si totusi, odata intoarsa ultima pagina, sa va dati seama ca v-a placut, si inca mult? Mie da. Cu Frederic Beigbeder si a lui "Dragostea dureaza trei ani". Apoi din nou, tot cu el. Doar ca de data, cum era si firesc, am avut cateva asteptari. Nu mi le-a depasit, dar a ajuns la...

Citeste mai mult

andres andres pe 2011-02-17 20:07:29 Rating:

"Totul e provizoriu: dragostea, arta, planeta Pamant, voi, eu. Moartea e atat de inevitabila, incat ii ia pe toti prin surprindere. Cum poti sti ca ziua asta nu e ultima? Crezi ca ai tot timpul. Si, pe urma dintr-o data, s-a zis, te ineci, sfarsitul timpului regulamentar. Moartea este singura intalnire pe care nu o ai notata in agenda."

29,9 RON. Aveam cartea asta in...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

Ioana pe 10.09.2011 14:52:57

e mult mai sumbra decat Dragostea dureaza trei ani. as specula si as spune ca se vede cat era de chinuit Beigbeder pe vremea cand lucra in publicitate. aici cinismul e trist, demoralizator pana la
final. omul in cursa de soareci, avand acces temporar la 'portite' de scapare care insa il adancesc tot mai mult in depresie.


Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

ogogioiu
Recenzii: 0
Carti citite: 83

anna
Recenzii: 0
Carti citite: 126

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289