Pentru ca-si permite

scrisa de Bridie Clark

Pentru ca-si permite de Bridie Clark Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Pentru ca-si permite 25.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Bridie Clark
Traducator (i): Ines Hristea
Numar de pagini: 392 pagini
ISBN: 978-973-46-0726-6
Anul aparitiei: 2007
Descriere: "Un Diavolul se imbraca de la Prada a carui actiune este plasata nu in universul revistelor de moda, ci in acela al editurilor care fac moda.” (Library Journal)

Daca ati citit Diavolul se imbraca de la Prada, veti recunoaste numaidecat tipul de personaj reprezentat de Vivian Grant, sefa plina de toane si cu o gura spurcata de la Grant Books. Cu toate acestea, Claire Truman decide ca postul de editor la Grant Books merita riscul si, ca o dovada in plus ca norocul ii surade, dobandeste si un iubit de vis: aratosul Randall Cox III, un tanar in plina ascensiune. In scurt timp, insa, Claire devine constienta de faptul ca viata e departe de a fi un basm cu zane: vazuta din interior, lumea literara face fasia Ghaza sa semene cu un parc natural destinat excursiilor de familie, iar dragostea si succesul de piata nu par sa se asorteze cu nici un chip. Ramane de vazut daca viata lui Claire va avea, la fel ca unele dintre romanele pe care le publica, un final fericit.

„O carte incitanta, de un umor diavolesc, care dezvaluie pretul intunecat al eficientei.” (Publishers Weekly)

„Calitatea suprema a acestui roman captivant este umorul de cea mai buna calitate: remarcile otravite ale lui Vivian si crizele ei de nervi va vor face sa radeti cu lacrimi.” (Booklist)


Carti similare cu Pentru ca-si permite

Dragostea nu-mi da pace

Dragostea nu-mi da pace

de Federica Bosco

mai mult
Frumusete de vanzare

Frumusete de vanzare

de Candace Bushnell

mai mult
Gossip girl. pentru ca merit

Gossip girl. pentru ca...

de Cecily Von Ziegesar

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289