Margarita cu gheata

scrisa de Lauren Henderson

Margarita cu gheata de Lauren Henderson Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Margarita cu gheata 25 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Lauren Henderson
Traducator (i): Ioana Daniela Jelea
Numar de pagini: 472 pagini
ISBN: 978-973-46-0527-9
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Primul roman din seria misterelor lui Sam Jones.

Margarita cu gheata le-o prezinta cititoarelor pe Sam Jones, o sculptorita cu obiceiuri absolut neortodoxe si talente de detectiv particular. Sam nu este nici pe departe o alta Bridget Jones – are un umor mult mai muscator si mai cinic, precum si o vestimentatie mai spectaculoasa, latexul fiind un material foarte apreciat de eroina. Pe cand aceasta savureaza o margarita cu gheata in barul ei favorit, i se propune sa se alature echipei care pune in scena Visul unei nopti de vara intr-o montare avangardista. Dupa o serie de farse care ameninta sa saboteze spectacolul, in subsolul teatrului este descoperit un trup neinsufletit, incident urmat de moartea regizorului artistic. Mirosind ca e vorba de o crima, Sam isi pune mintea la contributie pentru ca, daca nu rezolva enigma cat mai rapid posibil, ea ar putea fi urmatoarea victima. Romanul se citeste pe nerasuflate datorita intrigii captivante, ritmului alert si efectelor comice savuroase.

„Sam Jones este o femeie care-ti taie rasuflarea, de o incapatanare cuceritoare, cu un comportament impulsiv, o varianta cuceritoare a personajelor din literatura pentru femei a zilelor noastre.” (The Times)


Carti similare cu Margarita cu gheata

Barbati si alte catastrofe

Barbati si alte...

de Kerstin Gier

mai mult
Te iubesc

Te iubesc

de Catherine Siguret

mai mult
Totul despre sex

Totul despre sex

de Candace Bushnell

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

roxella
Recenzii: 0
Carti citite: 55