Jurnalul unui mag

scrisa de Paulo Coelho

Jurnalul unui mag de Paulo Coelho Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas
Autor (i): Paulo Coelho
Traducator (i): Gabriela Banu
Numar de pagini: 252 pagini
ISBN: 973-50-1412-2
Anul aparitiei: 2006
Descriere: O carte captivanta, in care este povestit pelerinajul lui Paulo Coelho catre Santiago de Compostela, pe un drum medieval ce incepe in Pirinei si strabate nordul Spaniei. Pelerinajul facut de autor in 1986 a inspirat acest roman de aventuri care este totodata o fascinanta parabola despre nevoia de a gasi propria cale in viata si despre descoperirea faptului ca miracolul se ascunde intotdeauna in pasii oamenilor obisnuiti.
Jurnalul unui Mag ocupa un loc important in opera lui Paulo Coelho nu doar pentru ca este prima dintre cartile lui importante, publicata inainte de Alchimistul, ci si pentru ca este expresia completa a umanismului filozofiei lui Paulo Coelho si a profunzimii cautarilor sale.
"Am ajuns in oras cu autobuzul care facea curse regulate intre Pedrafita - aproape de Cebreiro - si Compostela. In patru ore am parcurs cei o suta cincizeci de kilometri care desparteau cele doua orase si mi-am amintit de calatoria mea. Uneori aveam nevoie de doua saptamani ca sa strabat o distanta ca asta. Peste putin aveam sa merg la mormantul Sfantului Iacob sa las acolo icoana Sfintei Fecioare intrupate. Apoi, cat mai curand posibil, voi lua avionul inapoi spre Brazilia, fiindca am multa treaba. Ma gandesc sa scriu o carte despre tot ce mi s-a intamplat. Dar este inca un gand departat..."


Carti similare cu Jurnalul unui mag

Phoenix: Insa eu, o pasare

Phoenix: Insa eu, o...

de Nicolae Covaci

mai mult
Cinematograful gol

Cinematograful gol

de Daniel Cristea-Enache

mai mult
Revelatie pe amazon

Revelatie pe amazon

de Petru Popescu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

ON
Recenzii: 0
Carti citite: 109

anna
Recenzii: 0
Carti citite: 126

buciuradu
Recenzii: 6
Carti citite: 35