Agenda medicala 2010Agenda medicala 2010 de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Agenda medicala 2010 52.3 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Medicala
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Prezentare: Editia de Buzunar a Agendei Medicale 2010, reactualizata si imbunatatita fata de cea precedenta, cuprinde: aparitiile noilor medicamente inregistrate si intrate in uzul curent in ultima perioada, evidentiate cu denumirile comerciale, si monografiile aferente la denumirea comuna internationala (DCI) corespunzatoare; monografii generale, specifice DCI, in ordine alfabetica, aprobate si utilizate oficial in Romania; denumiri comerciale de medicamente ale diversilor producatori corespunzatoare fiecarei DCI; date esentiale necesare informarii rapide asupra unui medicament (DCI, denumire comerciala, producator, indicatii, doze, contraindicatii, reactii adverse, precautii); indicatii asupra modului de prescriere conform
Nomenclatorului de Medicamente si produse biologice de uz uman elaborat de Agentia Nationala a Medicamentului; reactualizari de ultima ora privitoare la medicamentele intrate in uz in Romania. In plus, editia prezenta cuprinde o sectiune noua, Clasificarea terapeutica, care cuprinde medicamentele clasate dupa tratamentul in care sunt indicate.

Adresabilitate: Medici de toate specialitatile, farmacisti, farmacologi, medici rezidenti si studenti in medicina si farmacie, publicul larg.

Cuprins: Ce va ofera Agenda Medicala 2010. Ghid de utilizare a Agendei Medicale 2010. Lista prescurtari. Index general. Monografii ale medicamentelor in ordinea DCI (denumirea comuna internationala). Combinatii. Diverse. Preparate si substituenti de sange. Produse biologice de uz uman (vaccinuri, seruri, imunomodulatori). Produse pentru dializa. Clasificarea terapeutica. Adrese si telefoane utile - Producatori si reprezentanti ai firmelor de medicamente.


Carti similare cu Agenda medicala 2010

Programul south beach pentru sanatatea inimii. planul in patru pasi care va poate salva viata (o revolutie in prevenirea bolilor de inima)

Programul south beach...

de Arthur Agatston

mai mult
Chirurgia colonului, rectului si canalului anal. tehnici chirurgicale. volumul i

Chirurgia colonului,...

de Andrei Popovici

mai mult
Boli digestive

Boli digestive

de Rares Simu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!