Scrisori din Cipangu. Povestiri japoneze de autori români



Scrisori din Cipangu. Povestiri japoneze de autori români de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Scrisori din Cipangu. Povestiri japoneze de autori români 28.08 lei *
Scrisori din Cipangu. Povestiri japoneze de autori români 39 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Numar de pagini: 384 pagini
ISBN: 978-606-719-417-3
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Autori: Mirona Bengescu, Maria Grăjdian, Irina Holca, Elena Lulea Kase, George Moise, Alexandra Mustăţea, Raluca Nagy, Roman Paşca, Monica Tamaş, Carmen Săpunaru Tămaş, Sabina Yamamoto, Horea Sibişteanu, Deea Avram, Radu Leca

Cipangu, nume a cărui sonoritate ne duce azi cu gândul la un tărâm imaginar, e prima denumire sub care Japonia a fost cunoscută în Europa. Niciunul dintre autorii acestei antologii nu este primul român în Japonia, dar fiecare dintre ei a trăit emoţia explorării şi a simţit nevoia să o transmită cumva, cuiva.
Astfel au luat naştere Scrisorile din Cipangu: povestiri japoneze scrise de autori români, nu despre o Japonie reală, prinsă în tuşa strâmtă a însemnărilor de călătorie, ci despre una cât se poate de personală.
Ilustraţiile lui Dan Perjovschi, realizate în timpul Trienalei de la Aichi, se adaugă celor douăzeci şi una de povestiri, ilustrând o altă poveste a Japoniei, una grafică de data aceasta.


Carti similare cu Scrisori din Cipangu. Povestiri japoneze de autori români

La asfintit

La asfintit

de Stephen King

mai mult
Doamna cu ochelari

Doamna cu ochelari

de Sidonia Dragusanu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!