Cartea intelepciunii lui SolomonCartea intelepciunii lui Solomon de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cartea intelepciunii lui Solomon 23.36 lei *
Cartea intelepciunii lui Solomon 26.97 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Herald
Traducator (i): Alexandru Anghel
Numar de pagini: 176 pagini
ISBN: 978-973-111-681-5
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Cartea Intelepciunii lui Solomon a fost scrisa in sec. I i.Hr., in limba greaca, si s‑a bucurat mult timp de reputatia de a fi cea mai interesanta carte din corpusul apocrif, ocupând un loc special printre cele sapte carti sapientiale din Septuaginta.

Opera se imparte in trei sectiuni: prima sectiune a fost numita pe buna dreptate „cartea eshatologiei”; aceasta infatiseaza printr‑un viu contrast diversele destine care ii asteapta pe cei drepti si pe nelegiuitii care ii prigonesc. A doua sectiune este compusa dintr‑un panegiric al Intelepciunii, care da si numele cartii. Atractiile oferite de Intelepciune ca Fiinta cereasca isi gasesc expresia intr‑un limbaj ales si elocvent.

In cea de-a treia sectiune intalnim o retrospectiva istorica a Israelului in Egipt si in pustie, intrerupta de o disertatie despre originea idolatriei si despre relele aduse de aceasta.


Carti similare cu Cartea intelepciunii lui Solomon

Viziuni din lumea reala

Viziuni din lumea reala

de George Ivanovich Gurdjieff

mai mult
Pagini despre sufletul romanesc

Pagini despre sufletul...

de Constantin Noica

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!