Secretele vindecarii cancerului

scrisa de Gabriel Lungu

Secretele vindecarii cancerului de Gabriel Lungu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Rovimed
Autor (i): Gabriel Lungu
ISBN: 9789737719003
Anul aparitiei: 2010
Descriere: 1: UCIDE CELULE CANCEROASE
 
Aceasta strategie acopera unele dintre cele mai puternice remedii pentru celulele canceroase pe care le puteti gasi si care sunt in totalitate sigure pentru celulele sanatoase. Toate sunt noi si unice, astfel ca nici medicul dumneavoastra, nici alt profesionit in sanatate, nu a auzit probabil de ele.
 
2: NIVELURILE SCAZUTE DE Oxigen PROVOACA CANCER . CRESTEREA NIVELULUI CELULAR DE OXIGEN UCIDE CELULELE CANCEROASE.
 
O cauza fundamentala a cancerului sunt nivelurile scazute de oxigenare celulara. In celulele nou formate, nivelurile scazute de oxygen afecteaza enzimele de respiratie incit celulele nu pot produce energie folosind oxigenul. Aceste celule pot deveni apoi canceroase.
 
3: NIVELURILE ACIDE DE pH DUC LA CANCER...NORMALIZAREA NIVELURILOR pH POATE OPRI CANCERUL DIN START.
 
Exista o sumedenie de cercetari care arata sporirea cancerului intr-un mediu acid, si neputinta lui de a supravietui intr-unul normal, mult mai alcalin. Celulele canceroase fac organismul tau si mai acid deoarece produc acid lactic. Asa ca daca ai cancer, nivelurile tale de pH sunt scazute si corpul tau este prea acid.
 
Este vital in lupta impotriva cancerului sa iei masuri pentru a face organismul tau mai alcalin. Din pacate...
 
Majoritatea alimentelor si lichidelor pe care le consumam sunt acide, cum ar fi carnea, cerealele si zaharul, precum si bauturile dulci carbogazoase foarte acide. Astfel ca daca nu ai avut o dieta foarte sanatoasa, plina de fructe proaspete si legume, corpul tau este mult prea acid. Creind un mediu foarte bun pentru cresterea cancerului.
 
AFLA IN ACEST MANUAL CUM POTI TRATA ACEST LUCRU IMPOTRIVA CANCERULUI!
 
4: INTOTDEAUNA IN CANCER SUNT NIVELURI ENZIMATICE SCAZUTE..FOLOSESTE ENZIMELE PENTRU A INVINGE CELULELE CANCEROASE IN ACEST MANUAL GASITI TOATE TRATAMENTELE CARE VA VOR AJUTA SA VA VINDECATI DE CANCER. REZULTATE GARANTATE MEDICAL!
FOLOSESTE TOATE ACESTE SECRETE MEDICALE DIN MANUALUL DE VINDECARE


Carti similare cu Secretele vindecarii cancerului

Recuperarea - Ce urmează după dependență

Recuperarea - Ce...

de Leslie Jamison

mai mult
Ce, cum si cit trebuie sa manince copilul

Ce, cum si cit trebuie...

de Emilia Andreescu, Maria Ursache-goidea, Emilia Sandulescu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!