Iubire la distanta

scrisa de Maggie O'Farrell

Iubire la distanta de Maggie O'Farrell Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Iubire la distanta 16.03 lei *
Iubire la distanta 17.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Maggie O'Farrell
Numar de pagini: 448 pagini
ISBN: 978-973-143-140-6
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Iubire la distanta (The Distance Between Us, 2004) este cel de-al treilea roman al irlandezei Maggie O’Farrell, un roman – magnific si captivant – despre iubire, familie, hazard si destin.

Jake traieste la Hong Kong, Stella, la Londra. Distanta dintre ei este imensa, si nu doar din punct de vedere geografic...

La Hong Kong, dupa o intamplare nefericita, Jack se casatoreste cu Mel, insa n-o iubeste, iar faptul ca parasesc Asia pentru a se stabili pe Vechiul Continent nu schimba cu nimic relatia lor. Atunci Jack se hotaraste sa plece in cautarea tatalui sau necunoscut.

La Londra, Stella zareste pe un pod silueta unui barbat pe care crede ca il recunoaste si o cuprinde o spaima de nestapanit. Ea se hotaraste atunci sa lase totul in urma si sa plece.

Jake si Stella fug de propria lor viata. Amandoi ascund un secret, amandoi cauta un raspuns, un loc, o destinatie incerta. Undeva, intr-un colt pierdut de lume, drumurile lor se intalnesc.


Carti similare cu Iubire la distanta

Roma. Pasiuni întunecate (vol 2)

Roma. Pasiuni...

de Rodica Mijaiche

mai mult
Dragoste

Dragoste

de Isabel Allende

mai mult



Recenzii

Laura Laura pe 2011-05-09 21:53:34 Rating:

Iubire la distanta o ploaie calda de sentimente, nevoia de iubire, trairi intense si un secret pastrat cu sfintenie zeci de ani. 438 de pagini care se topeau sub ochii mei mult prea repede.

Un roman cu multe personaje, fiecare cu un rol important in toata actiunea cartii. Impletirea trecutului protagosnistilor cu prezentul care, vor nu vor, ii aduce mereu impreuna, transforma romanul...

Citeste mai mult

o9iubire o9iubire pe 2011-04-04 18:27:08 Rating:

Iubire la distanta

“Iubire la distanta” este povestea de dragoste dintre Jack si Stella si calea prin care vietile celor doi s-au intersectat intr-un loc indepartat, in Scotia.

Jake, cuprins de sentimente de dragoste paterne, porneste in cautarea tatalui sau, fara a cunoaste nimic despre acesta, aducandu-si aminte doar un singur cuvant de la mama lui, cu privire la...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

andres pe 05.05.2011 11:56:39

Buna Mihaela! Cartile nu pot fi citite online, aici le comentam... mai multe detalii despre club gasesti aici: http://ro.serialreaders.com/despre/


mihaela pe 04.05.2011 16:50:39

cum o citesc ca sunt noua??


Laura pe 03.05.2011 16:23:13

Imi place mult cartea! E precum o zi de primavara, ca o ploaie calda..de sentimente.


o9iubire pe 06.04.2011 14:54:33

este cu adevarat o carte pe care o citesti cu mare drag, o carte in care speri ca personajele sa lupte pentru a fi impreuna nu pentru a se pedepsi in contul greselilor din trecut :)


andres pe 04.04.2011 23:14:39

De cand asteptam mai multe detalii despre cartea asta!!! Superba!:D


Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

mihaela
Recenzii: 0
Carti citite: 3

Laura
Recenzii: 42
Carti citite: 147

o9iubire
Recenzii: 41
Carti citite: 58