Recenzie Iubire la distanta scrisa de "o9iubire"Recenzie Iubire la distanta scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Iubire la distanta 16.03 lei *
Iubire la distanta 17.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Iubire la distanta
Autor (i): Maggie O'Farrell
o9iubire o9iubire pe 2011-04-04 18:27:08 Rating:

Iubire la distanta

“Iubire la distanta” este povestea de dragoste dintre Jack si Stella si calea prin care vietile celor doi s-au intersectat intr-un loc indepartat, in Scotia.

Jake, cuprins de sentimente de dragoste paterne, porneste in cautarea tatalui sau, fara a cunoaste nimic despre acesta, aducandu-si aminte doar un singur cuvant de la mama lui, cu privire la tatal pe care nu l-a cunoscut niciodata, si care, la randul lui, nu stie ca are un fiu.

Fiind crescut in Hong-Kong, participa la sarbaoarea Noului An Chinezesc, unde, in invalmaseala creata el si Mel sunt raniti grav. Mel ajunge la spital, unde sansele ei de viata scad cu fiecare secunda. In acele clipe, Jake se casatoreste cu ea, fara sa o iubeasca, nestiind ca Mel va supravietui si ca starea ei va deveni din ce in ce mai buna.

In celalalt plan, Stella si Nina sunt doua surori cu caractere diferite, care nu se pot imprieteni cu colegii de la scoala si care se cearta des, dar totusi isi iau una alteia apararea de fiecare data. Stella o protejeaza pe Nina care a trecut printr-o trauma grava. Nefericirea face, ca, intr-o excursie cu clasa, un baiat pe nume Anthony sa o necajeasca pe Nina. Din dorinta de a-si salva sora, Stella il impinge pe baiat intr-o prapastie unde isi da ultima suflare. Moartea baiatului este secretul pe care Nina si Stella il ascund cu sfintenie. Acest secret ii schimba Stellei gandirea si simtamintele, schimbandu-i rationamentul si determinand-o sa se inchida in cochilia ei.

In momentul cand Stella si Jack se intalnesc, inimile lor incep sa bata cu putere, traiesc impreuna clipe fericite, dar tot pe-atat, si situatii critice.

Pentru ca fantoma trecutului o urmareste pe Stella, aceasta fuge de iubirea pe care o simte fata de Jack, dar nici baiatul nu se lasa mai prejos si porneste in cautarea ei. De gasit o gaseste, cu mare dificultate, insa raspunsul Stellei este foarte categoric si este un mare “nu”.

In fuga ei de toata lumea si de trecut, Nina isi insoteste sora pentru a-si cumpara un bilet spre o destinatie cat mai indepartata de Jake, dar se dovedeste ca nu poate rezista tentatiei si in final Stella isi ia un bilet pentru Honk-Kong.

Clipele in care cei doi se privesc fata in fata sunt pline de scantei si de o incarcatura emotionala coplesitoare.

Autoarea, foloseste o tehnica deosebita, scriind fragmente din prezent, din trecut, din nou din prezent si iarasi din trecut, cand privind viata Stellei cand despre tanarul Jack. Metoda te face sa iti imaginezi ca esti in mijlocul povestii de dragoste si inchizi ochii pentru a-ti aduce aminte de clipe pe care le-ai trait cu ani si ani in urma.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!