Recenzie Iubire la distanta scrisa de "Laura"Recenzie Iubire la distanta scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Iubire la distanta 16.03 lei *
Iubire la distanta 17.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Iubire la distanta
Autor (i): Maggie O'Farrell
Laura Laura pe 2011-05-09 21:53:34 Rating:

Iubire la distanta o ploaie calda de sentimente, nevoia de iubire, trairi intense si un secret pastrat cu sfintenie zeci de ani. 438 de pagini care se topeau sub ochii mei mult prea repede.

Un roman cu multe personaje, fiecare cu un rol important in toata actiunea cartii. Impletirea trecutului protagosnistilor cu prezentul care, vor nu vor, ii aduce mereu impreuna, transforma romanul Iubire la distanta intr-un dans al iubirii, creioneaza o poveste cum nu prea vezi in realitate, in care finalul mereu este pe placul cititorilor.

Stella si Jake, doi oameni ce nu s-au vazut niciodata, despartiti de distanta, ajung sa se indragosteasca unul de altul, parca impotriva vointei lor, si asta in ciuda faptului ca Jake este casatorit cu Mel.

Apropierea dintre cei doi are loc in restaurantul in care Stella lucra, iar Jake era angajat pentru reparatii. Pe cat de repede s-au apropiat, pe atat de repede s-au indepartat unul de altul, cand Stella afla ca tanarul care a cucerit-o este casatorit.

Nu poate da curs iubirii pe care o simte pentru Jake, urmarita fiind de gandul ca a ucis un om, pentru a o salva pe sora ei mai mare, Nina. Ajunge, din acest motiv, sa se autopedepseasca, sa se retraga si sa nu lase nici un barbat sa-i cucereasca inima

Decisa fiind sa-l uite, se intoarce acasa, unde se ascunde de el si de propriile ei sentimente. Doar ca, de ceea ce te ascunzi de aia nu scapi, Jake o cauta; reusesc sa vorbeasca, ocazie cu care isi marturisesc iubirea unul altuia, iar Jake ii propune sa o urmeze in Hong Kong.

Finalul romanului imi place pentru ca raman deschis, asa incat pot eu sa continui povestea lor de iubire cat si cum vreau eu. Nu stiu cate povesti de iubire din ziua de azi mai sunt precum in cartea asta, dar stiu sigura ca iubirea adevarata trebuie traita ca in carti.

De citit, clar! Chiar daca nu credeti ca poate exista sau rezista iubirea la distanta.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!