Scandalul

scrisa de Shusaku Endo

Scandalul de Shusaku Endo Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Scandalul 7 lei *
Scandalul 7.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Shusaku Endo
Traducator (i): Andreea Sion
ISBN: 978-973-46-1259-8
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Shusaku Endo este autorul bestsellerului international Tacere, roman in curs de ecranizare in regia lui Martin Scorsese.

Scandalul (1986) este un roman care dezvaluie, intr-o maniera lucida si necrutatoare, temerile si obsesiile unui scriitor ajuns la o virsta inaintata, explorind granita fragila care desparte studiul gesturilor violente si depravate de comiterea lor efectiva. La cei saizeci si cinci de ani ai lui, Suguro este apreciat de cititori, critici si colegi de breasla, desi exista voci care ii ironizeaza rigoarea morala si reticenta in privinta problemelor sexuale. Totul pare a indica faptul ca il asteapta o batrinete linistita alaturi de sotia sa, dar acest scenariu se spulbera in clipa in care o femeie il acuza ca viata pe care o duce contrazice flagrant premisele pe care se intemeiaza scrierile sale, denuntindu-l drept un client asiduu al bordelurilor si sex-shopurilor din Tokyo. Suguro, amenintat de un ziarist razbunator cu declansarea unui adevarat scandal in presa, este nevoit sa dezlege misterul acestei acuzatii si descopera astfel existenta unui dublu al sau, un "geaman malefic" cu inclinatii sadomasochiste. Cu maiestria sa inegalabila, Endo ne ofera in Scandalul o meditatie subtila asupra identitatii, artei si raului.


Carti similare cu Scandalul

Palatul Puricilor

Palatul Puricilor

de Elif Shafak

mai mult
Orient, occident

Orient, occident

de Salman Rushdie

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Corina
Recenzii: 0
Carti citite: 17