Un idiot minunat

scrisa de Shusaku Endo

Un idiot minunat de Shusaku Endo Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Un idiot minunat 15.3 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Shusaku Endo
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 973-681-674-5
Anul aparitiei: 2004
Descriere: „Un idiot minunat” prezinta lupta morala si spirituala a protagonistului, Gaston Bonaparte, sosit in Japonia cu o misiune speciala, misiune care ni se reveleaza abia la sfirsit. Stiindu-l descendent al imparatului Napoleon, gazdele sale, Takamori si Tomoe, fac pregatiri speciale, surprinse cu mult umor, stiindu-se cit de greu este acceptat un strain intr-un camin traditional japonez. Atras de lumea interlopa a societatii japoneze (gangsteri, prostituate, ucigasi), Gaston ne poarta prin zonele saracacioase si lugubre din Tokyo, cu toate stradaniile gazdelor sale de a-i arata numai fateta frumoasa a orasului.
„«Un idiot minunat» este o extraordinara parodie nu doar a occidentului ajuns intr-o lume care-i este complet straina, dar si a obiceiurilor si culturii japoneze.” (The Literary Supplement)


Carti similare cu Un idiot minunat

Pisica si soarecele

Pisica si soarecele

de Gunter Grass

mai mult
Insecta

Insecta

de Claire Castillon

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri

Alte carti ale autorului

Samuraiul

Samuraiul


mai mult

Scandalul

Scandalul


mai mult

Tacere

Tacere


mai mult


Poll

Votati cartea lunii!