Operatiunea lazarus

scrisa de Robert Ludlum

Operatiunea lazarus de Robert Ludlum Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Operatiunea lazarus 10 lei *
Operatiunea lazarus 27.13 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Lider
Autor (i): Robert Ludlum
Numar de pagini: 488 pagini
ISBN: 9789736291630
Anul aparitiei: 2007
Descriere: In romanul Operatiunea Lazarus, Robert Ludlum ne introduce in lumea secreta a unor organizatii cu misiuni paralele. Miscarea Lazarus este o grupare ecologista internationala ce militeaza pentru renasterea planetei prin revenirea la un mod de viata sanatos si renuntarea la tehnologii care afecteaza natura umana si mediul inconjurator. Gruparea va fi profund afectata de diversiunea creata de catre Hideo Nomura, un tanar ce facea parte dintr-o triada numita Horatii si care preluase in mod abuziv conducerea miscarii.

Mintea sa bolnava a conceput un plan diabolic de „curatire“ a Pamantului prin uciderea a milioane de oameni cu ajutorul nanofagelor. Directia pentru stiinta si Tehnologie de la Pentagon il trimite la Santa Fe pe locotenent-colonelul Jon Smith, pentru a intocmi un raport in legatura cu activitatea din cele trei laboratoare ale Institutului Teller, specializate in nanotehnologie. Va reusi oare Jon Smith sa descopere ce se ascunde in spatele iceberg-ului, in aceasta schema a mortii care ameninta vietile a milioane de oameni? Cine este de fapt misteriosul Lazarus? Gasiti raspunsul dupa ce veti citi pe nerasuflate acest roman captivant care ne demonstreaza inca o data talentul incontestabil al autorului de maestru al thriller-ului modern.


Carti similare cu Operatiunea lazarus

Uimire si cutremur

Uimire si cutremur

de Amelie Nothomb

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!