Iuresul sabiilor

scrisa de George R.R. Martin

Iuresul sabiilor de George R.R. Martin Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Nemira
Autor (i): George R.R. Martin
Traducator (i): Laura Bocancios
Numar de pagini: 1312 pagini
ISBN: 978-606-579-245-6
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Dintre cei cinci rivali pentru putere, unul este mort, altul cazut in dizgratie, dar razboaiele continua sa se dezlantuie cu furie, in timp ce aliantele se fac si se desfac. Joffrey ocupa Tronul de Fier, stapanitor nelinistit al Celor Şapte Regate, dusmanul sau cel mai inversunat, Lordul Stannis, e infrant si dezonorat, iar tanarul Robb inca domneste peste Nord din fortareata Riverrun. intre timp, Daenerys, regina exilata si stapana ultimilor trei dragoni, strabate continentul scaldat in sange. in vreme ce fortele rivale pun la cale confruntarea finala, o armata de creaturi barbare soseste de la capatul lumii civilizate, insotita de oastea mortilor-vii, ale caror starvuri insufletite sunt de nestavilit. Nimeni nu-si va gasi odihna pana cand Cele Şapte Regate nu vor izbucni intr-un iures al sabiilor.

„intotdeauna astept perfectiunea de la George R.R. Martin, iar el nu ma dezamageste niciodata”

Robert Jordan

„Al treilea volum din saga care a debutat cu Urzeala tronurilor si a continuat in inclestarea regilor este unul dintre cele mai sclipitoare exemple de fantasy contemporan. Complexitatea personajelor ne condamna sa devoram aceasta imensitate pagina cu pagina, caci Martin, asemenea lui Tolkien sau Jordan, ne obliga sa ne pese de soarta lor.”

Publishers Weekly

„Martin implineste din plin promisiunile primelor volume si continua o serie fantasy destinata sa ajunga una dintre cele mai bune din toate timpurile.”

The Denver Post


Carti similare cu Iuresul sabiilor

Iertarea (al optulea volum din seria casa noptii)

Iertarea (al optulea...

de P. C. Cast, Kristin Cast

mai mult
Colivia regelui. Regina Rosie (vol. 3)

Colivia regelui....

de Victoria Aveyard

mai mult
Contele zero

Contele zero

de William Gibson

mai mult



Recenzii

skartzone skartzone pe 2013-04-10 19:16:10 Rating:

“Iuresul Sabiilor” este a treia parte a seriei “Cantec de gheata si foc” si trebuie sa recunosc ca, pana acum, aceasta a fost cartea mea preferata, din mai multe motive. In primul rand, am ajuns sa admir felul in care George R. R. Martin se foloseste de tema luptei dintre bine si rau. Asa cum a precizat chiar el, nu vom vedea in aceasta serie o confruntare intre cavaleri frumosi, imbracati in...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

Alin pe 18.04.2013 11:33:29

Geniala seria asta! Si filmul, da, superb! Abia astept ziua de luni. :D


Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Patricia30
Recenzii: 0
Carti citite: 66

Sory_Luciano
Recenzii: 11
Carti citite: 207

Sorin 22
Recenzii: 0
Carti citite: 152